Şanlıurfa'da YRP'li meclis üyesinden "Devam" açıklaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın YRP’den istifasının ardından takiben istifalar gelirken Büyükşehir Belediyesi ve Eyyübiye Belediyesi Meclisi Üyesi Aziz Aslan, seçildiği Yeniden Refah Partisi’nde siyasete devam edeceğini açıkladı.

Şanlıurfa'da YRP'li meclis üyesinden "Devam" açıklaması!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) istifa ettiğini açıkladı.

İstifasını bir video mesajı ile kamuoyuna duyuran Başkan Gülpınar, görevine “bağımsız” devam etme kararı aldığını söyledi.

Gülpınar'ın Yeniden Refah Partisi'nden ayrılmasının ardından, partinin bazı üyeleri benzer bir yol izlerken bazıları da partide siyasete devam edeceklerini açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi ve Eyyübiye Belediyesi Meclisi üyesi Aziz Aslan da açıklamalarda bulunan isimlerden biri oldu. Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada seçildiği Yeniden Refah Partisi’nde siyasete devam edeceğini şu sözlerle duyurdu:

"Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi ve Eyyübiye Belediye Meclisi üyesiyim. Seçildiğim Yeniden Refah Partisi’nde siyasete devam edeceğimi buradan ilan ediyorum.” 

Şanlıurfa'da YRP'li meclis üyesinden "Devam" açıklaması!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.