AK Parti’den Kasım Gülpınar açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın partisinden istifa etmesine dair açıklamalarda bulundu. Çelik, “Kasım beyin kendi takdiridir. O kendi kararını verdikten sonra partimiz ile ilgili bir husus olursa biz onu o zaman değerlendiririz” dedi.

AK Parti’den Kasım Gülpınar açıklaması!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MKYK toplantısı sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gazetecilerin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın istifasıyla ilgili sorduğu sorulara cevap verdi.

Çelik, Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın AK Parti’ye yönelik sözlerine karşılık olarak, “AK Parti’de siyaset yapmış pek çok arkadaşımızı aday yaptılar. Bu arkadaşların geçmişte kendiler ile ilgili ne söylediklerine bir baksınlar” ifadelerini kullandı.

Kasım Gülpınar'ın istifası ile ilgili açıklamalarda bulunan Çelik, “Siyasette beraberce zor zamanlarda son derece saygıdeğer bir yol yürüdük. Dolayısıyla o Kasım beyin kendi takdiridir. O kendi kararını verdikten sonra partimiz ile ilgili bir husus olursa biz onu o zaman değerlendiririz" dedi.

ÇELİK: KASIM BEYİN KENDİ TAKDİRİDİR

Çelik, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bir siyasi parti bir iddia için kurulur. Fakat sayın Erbakan’ın açıklamaları sadece partinin AK Parti karşıtlığı üzerine kurulduğu gibi bir izlenim yaratmaya başladı. Sadece bir siyasi partiye karşıtlık üzerinden siyasi faaliyet yürütülmez. Denilebilir ki ‘iktidarı eleştiriyoruz’ evet onu da geçmiş durumda. Adeta AK Parti’ye kaybettirmek, CHP’ye kazandırmak gibi sanki bilmediğimiz bir parti programları ya da tüzükleri varmış gibi davranıyorlar. Geçmişte söylenen sözleri açmak istiyorlarsa şöyle bir şey yapabilirler, onlar için çok verimli olur. Geçmişte şuan da bu son yerel seçimlerde AK Parti’de siyaset yapmış pek çok arkadaşımızı aday yaptılar. Bu arkadaşların geçmişte kendiler ile ilgili ne söylediklerine bir baksınlar. İnternet sayfalarında duruyor onları çıkartsınlar. Onları nasıl değerlendirdiklerini kamuoyuyla paylaşsınlar. Kasım bey bizim beraber uzun yıllar siyaset yaptığımız, gerçekten de siyaset yaptığımız yıllarda kendisiyle verimli iyi bir dostluğumuzun ve arkadaşlığımızın olduğunu, çok saygıdeğer anılarımız olduğunu, beraber yol yürüdüğümüz nezih bir arkadaşımız. Bugün kendi takdirini bu şekilde kullanmış. Herhangi bir şekilde ‘herhangi bir siyasi partiye bir anda geçeceğimi de düşünmüyorum gibisinden, bunu değerlendireceğim, biraz zamana ihtiyacım var’ gibi bir açıklama yaptı. Aileden de siyasette tecrübeli bir arkadaşımız. Kendisi bizimde yakın arkadaşımız. Siyasette beraberce zor zamanlarda son derece saygıdeğer bir yol yürüdük. Dolayısıyla o Kasım beyin kendi takdiridir. O kendi kararını verdikten sonra partimiz ile ilgili bir husus olursa biz onu o zaman değerlendiririz.”

AK Parti’den Kasım Gülpınar açıklaması!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.