14 gündür kayıp Narin'in amcası neden tutuklandı? Bakan Tunç'tan kritik açıklama

Diyarbakır'da 14 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürerken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, tutuklanan amcasıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Tunç, "Amcanın tutuklanması bir tedbirdi, Narin'e sağ salim ulaşmayı temenni ediyoruz" dedi.

5

DİYARBAKIR- Diyarbakır’da 14 gündür kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları devam ederken Adalet Bakanı Bakan Tunç,  amcasının tutuklamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tunç yaptığı açıklamada, temennilerinin Narin'e sağ salim ulaşmak olduğunu belirterek" Amcanın tutuklanması bir tedbirdi" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran'ın amcası Salim Güran hakkında çıkan tutuklama kararına ilişkin yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"Deliller toplandı, ifadeler alınıyor. Tutuklama kararı bir tedbirdi. Kasten öldürme şüphesi de var yargıda. Kişiyi hürriyetinden şüphesi de var. Usuli bir hata söz konusu değil. Olayda başka bir tutuklu yok. İfadesi alınanlar var. Abisiyle ilgili vücudundaki izlerle ilgili bir inceleme yapıldı. Birinin kendisine ait olduğu tespit edildi ama diğerinin kime ait olduğu tespit edilemedi. En ince ayrıntıya kadar ulaşmaya çalışıyoruz".