100 milyon euroluk yıldızın transferinde Şanlıurfa detayı!

Galatasaray, yaz transfer döneminin en büyük bombasını patlatarak futbol dünyasında sarsıcı bir etki yarattı. Napoli'nin 100 milyon euro piyasa değeri biçilen yıldız forveti Victor Osimhen, sarı-kırmızılı renklere katıldı. Bu transferin perde arkasında ise dikkat çeken bir detay bulunuyor, Şanlıurfalı yöneticiler.

100 milyon euroluk yıldızın transferinde Şanlıurfa detayı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Napoli'nin süper yıldızı Victor Osimhen'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. 100 milyon euroluk piyasa değeri ile dünyanın en değerli dördüncü forveti konumundaki Osimhen, Galatasaray'ın uzun süredir çıkış yolu aradığı dönemde adeta bir kurtarıcı olarak sahneye çıkıyor

Galatasaray, 2020'de Napoli'ye 77.5 milyon euroya transfer edilen, 223 maçta 114 gol atıp 28 asist yapan ve Napoli'yi uzun yıllar sonra şampiyonluğa taşıyan Osimhen ile forvet hattını güçlendirecek. Bu transfer, sarı-kırmızılı ekibin Süper Lig'deki ve Avrupa'daki hedeflerine ulaşmada önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

ŞANLIURFA DETAYI…

Bu büyük transferin arkasında ise iki önemli isim var, Galatasaray'ın Şanlıurfalı yöneticileri İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş. Hatipoğlu ve Güneş, Osimhen'in transferini gerçekleştirebilmek için büyük bir özveri ve strateji geliştirdi. Transferin ilk sinyalleri, İtalyan medyasının haberleriyle verildi. 

Galatasaray'ın bu büyük hamlesi, hem Türk futbolunda hem de dünya genelinde yankı uyandıracak gibi görünüyor. Osimhen'in Galatasaray'daki performansı, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

 

100 milyon euroluk yıldızın transferinde Şanlıurfa detayı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.