Kulisler hareketli! AK Parti Şanlıurfa’da kongre tarihleri belli olacak: Kimler gidecek, kimler kalacak?

AK Parti'nin Şanlıurfa İl Başkanlığı koltuğu kısa süre önce İlhami Günbegi'ne devredildi. Şimdi ise dikkatler, il ve ilçelerdeki kongre tarihlerine çevrilmiş durumda. Bu konudaki belirsizlik, bugün yapılacak önemli toplantıda çözüme kavuşacak. Kulislere yansıyan bilgilere göre, ilçelerde büyük bir değişimin kapıda olduğu konuşuluyor.

Kulisler hareketli!  AK Parti Şanlıurfa’da kongre tarihleri belli olacak: Kimler gidecek, kimler kalacak?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantının ana gündem maddesi, "kongre süreci" olacak. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongre hazırlıkları ve tarihlerine yönelik detaylı bir sunum yapacak. Toplantı sonrası kongre takvimi onaylanacak ve süreç resmen başlamış olacak. Bu süreç, belde kongrelerinden başlayarak, ilçe ve il kongrelerinin ardından büyük kongreyle son bulacak. AK Parti’nin 8. Olağan Büyük Kongresi’nin Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Planlara göre, kongre sürecinin Ekim ayında başlatılması, Ramazan Bayramı’na kadar il kongrelerinin tamamlanması ve Mayıs ayında büyük kongreye gidilmesi öngörülüyor. Bu süreç, partideki kadro değişimlerini de beraberinde getirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nu yenilemesi ve parti yönetiminde değişiklikler yapması bekleniyor.

AK PARTİ ŞANLIURFA’DA KONGRE TARİHİ BELLİ OLACAK

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'na İlhami Günbegi'nin atanmasının ardından, şimdi dikkatler il ve ilçelerdeki kongre tarihlerine çevrilmiş durumda. Bu tarihler, bugün yapılacak kritik toplantıda netlik kazanacak. İlçelerde büyük değişimin yaşanacağı kulislerde konuşulanlar arasında.

 

 

Kulisler hareketli! AK Parti Şanlıurfa’da kongre tarihleri belli olacak: Kimler gidecek, kimler kalacak?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.