Şanlıurfalı minik sporculardan büyük başarı madalyalarla döndüler

Şanlıurfa Muaythai Kulübü’nün minik sporcuları, Türkiye Minikler ve Yıldızlar Muaythai Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti. Bitlis’te düzenlenen şampiyonada Şanlıurfa’nın gururu olan sporcular, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Şanlıurfalı minik sporculardan büyük başarı madalyalarla döndüler

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA -   Karaköprü Belediyesi'nin spor kurslarında yetişen gençlerden bugün güzel haber geldi. Muaythai kursunda yetişen çocuklar katıldıkları Türkiye Minikler ve Yıldızlar Muaythai Şampiyonasında önemli dereceler elde ettiler.

Bitlis'te düzenlenen şampiyonada  Karaköprü Belediyesi spor kurslarında eğitim gören genç yetenekler, şampiyonada gösterdikleri üstün performansla dikkat çekti.

Gülcan Al 44 kg Yıldızlar kategorisinde Türkiye ikincisi olurken, Efnan Güzelsoy 30 kg Minikler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. 

Irmak Güzelsoy 32 kg Yıldızlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü, Zeynep Lorin Nitik ise 42 kg Minikler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak madalya kazandı.

Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Doğukent Spor Merkezinde açılan Muaythai kurslarında yetişen çocuklar, antrenörleri eşliğinde başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyor. 

Genç sporcular, gelecekteki şampiyonalarda da başarılarını sürdürmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şanlıurfa’nın spor alanındaki bu büyük başarısı, ilimizin yetenekli sporcularının gelecekteki başarılarının habercisi olarak değerlendiriliyor.

 

Şanlıurfalı minik sporculardan büyük başarı madalyalarla döndüler

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.