Şanlıurfa’da “parasıyla rezil olmak” deyimi TÜVTÜRK ile gerçek oluyor

Şanlıurfa-Mardin Yolu'ndaki TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu, sistem arızası nedeniyle randevu alan araç sahiplerini mağdur etti. Günler öncesinden randevu alan araç sahipleri, yüksek ücret ödedikleri halde kuyrukta bekletildi. Üstelik sistemin gelip gelmeyeceği belli değil. Muayene son günü bugün olanlar ise cezalı duruma düşebilecek. İşte nedeni…

Şanlıurfa’da “parasıyla rezil olmak” deyimi TÜVTÜRK ile gerçek oluyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA - Şanlıurfa-Mardin Yolu üzerindeki TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonunda bugün büyük bir aksilik yaşandı. Randevu alarak muayene için istasyona giden araç sahipleri, kötü bir sürpriz ile karşılaştı. İstasyonda sistem arızası olduğu gerekçesiyle saatlerce beklemek zorunda bırakılan araç sahipleri, yüksek fiyatlı muayene ücretlerini ödedikleri halde adeta paralarıyla rezil oldular. 

AKŞAMA KADAR BEKLEDİKLERİ HALDE CEZALI OLABİLİRLER

İstasyondaki görevliler, randevu saati yaklaşan ve geçen araç sahiplerine muayene sistemindeki arızanın çözülemediği ve dolayısıyla işlemlerin gerçekleşemediği bilgisini aktardı. Görevliler, “Bugün muayenesi sona eren araç sahipleri bekleyebilir; diğerleri ise tekrar gelmek zorunda kalabilir" denildi. Bu durum, vatandaşların uzun süre istasyon önünde beklemelerine yol açtı ve bazı kişiler, işlemlerinin tamamlanamaması nedeniyle mağduriyet yaşadı.

 

 

Görevliler, sistem arızasını çözme çalışmalarının devam ettiğini ve mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesi için çaba gösterdiklerini açıkladı. Ancak, yaşanan bu aksaklık, randevu sistemiyle hizmet alan vatandaşların ve araç sahiplerinin tepkisine neden oldu. Tepkinin asıl nedeni ise, son günü bugün olanlara sistem sorunun çözüleceği garantisi verilmedi. Yani akşama kadar bekledikleri halde sistem açılmayabilir ve cezalı duruma düşebilirler. 

Öte yandan, yüksek ücret ödenmesine rağmen beklemek zorunda kalan vatandaşlar, TÜVTÜRK'ün bu sorunu çözmesini ve benzer aksaklıkların bir daha yaşanmamasını talep etti.

Şanlıurfa’da “parasıyla rezil olmak” deyimi TÜVTÜRK ile gerçek oluyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.