Şanlıurfalılara farklı limitlerde faizsiz kredi desteği

Şanlıurfa’da ailerin eğitim masraflarını hafifletmek isteyen bankalar, faizsiz kredi ve taksit imkanlarıyla ailelerin yanında. Türkiye'nin önde gelen bankaları, eğitim harcamalarını daha yönetilebilir hale getirmek amacıyla çeşitli avantajlar sunuyor.

Şanlıurfalılara farklı limitlerde faizsiz kredi desteği

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankalar, eğitim masraflarını hafifletmek amacıyla kredi kartı kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunuyor. 

Türkiye İş Bankası, Enpara, Garanti BBVA, Denizbank, TEB ve Halkbank kredi kartı kullanıcılarına eğitim ödemelerinde peşin ödeme yapmaları koşuluyla 6 aya kadar faizsiz taksit fırsatları sunuyor. Bu avantaj, ailelerin eğitim harcamalarını bütçelerine daha uygun bir şekilde yaymalarına olanak tanıyor.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Kuveyt Türk ise mevcut taksitlere ek olarak 5 taksit daha ekleme imkanı sağlıyor. Bu ek avantaj, eğitim masraflarının daha da hafiflemesine yardımcı olabilir.

QNB Finansbank ve Akbank, eğitim için gerekli olan finansmanı sağlamak üzere 6 ay vadeli 20.000 TL kredi ve 3 ay vadeli 25.000 TL nakit avans olmak üzere toplamda 45.000 TL’ye kadar finansman desteği sunuyor.

Türkiye İş Bankası ise 3 ay vadeli 25.000 TL nakit avans imkânı sağlarken, Denizbank 6 ay vadeli 10.000 TL ve 3 ay vadeli 15.000 TL nakit avans ile toplamda 25.000 TL destek sunuyor.

Ayrıca, Garanti BBVA 6 ay vadeli 20.000 TL ve Enpara 3 ay vadeli 10.000 TL faizsiz ihtiyaç kredileri ile eğitim masraflarını karşılamada tüketicilere yardımcı oluyor.

 

 

Şanlıurfalılara farklı limitlerde faizsiz kredi desteği

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.