Şanlıurfaspor taraftarlarından Amedspor paylaşımı! Diyarbakır’da bu mesaj konuşuluyor

Bugün Şanlıurfa'da oynanacak Amedspor-Kocaelispor maçı öncesi, Şanlıurfaspor taraftarlarından Amedspor ve taraftarlarına sıcak bir destek mesajı geldi. Paylaşımda, "Urfa sizin eviniz" denildi.

Şanlıurfaspor taraftarlarından Amedspor paylaşımı! Diyarbakır’da bu mesaj konuşuluyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da yarın oynanacak Amedspor-Kocaelispor maçına saatler kala, Şanlıurfaspor taraftarlarından anlamlı bir destek mesajı geldi.

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Amedspor, bugün  21:00’de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda Kocaelispor ile karşılaşacak.

Maç öncesi Şanlıurfaspor taraftarları, Amedspor ve taraftarlarına desteklerini sosyal medya üzerinden duyurdu. Yapılan paylaşımda, “Urfa sizin eviniz. Pazartesi günü şehrimizde gerçekleşecek olan Amedspor-Kocaelispor müsabakası öncesinde tekrar Urfa’nın Amedsporlu dostlarımızın evi olduğunu hatırlatmak isteriz” ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda ayrıca, Şanlıurfa passolig kartları ile maça giriş yapılamayacağına dair bilgi verilerek, “Not; Şanlıurfa spor passoligleri ile maça giremiyoruz herkesin bilgisine!” şeklinde bir not düşüldü. Şanlıurfaspor taraftarları, Amedspor’a başarılar dileyerek, komşu şehrin yanında olduklarını belirtti.

Şanlıurfaspor taraftarlarından Amedspor paylaşımı! Diyarbakır’da bu mesaj konuşuluyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.