Şanlıurfalı depremzedeler Bakan Yardımcısını yeni konutlarında ağırladı

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaoğlu Şanlıurfa'ya gelerek deprem sonrası yeni konutlarına yerleşen hak sahiplerini evlerinde ziyaret etti. Bugüne kadar 2 bin 300'den fazla konutun hak sahibine teslim edildiğini duyuran AFAD, yapımı devam eden konutlarla da ilgili son durumu paylaştı.

Şanlıurfalı depremzedeler Bakan Yardımcısını yeni konutlarında ağırladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu bugün Şanlıurfa'da yapımı devam eden TOKİ deprem konutları ve kırsal deprem konutlarının son durumu ve alt yapı çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için Şanlıurfa'ya geldi. 

İlk olarak Valilik'te düzenlenen toplantıya katılan Başkan Yardımcısı Karaoğlu daha sonra beraberinde AFAD Başkanı Okay Memiş, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve ilgili kurum amirleri ile birlikte Karaköprü ve Eyyübiye İlçelerindeki Deprem Konutları bölgesine giderek incelemeler yaptı. Hak sahibi vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Yardımcısı hayırlı olsun dileklerini iletti. 

AFAD konuya dair yaptığı açıklamada kentte bugüne kadar 2 bin 386 konutun kura ile hak sahibi vatandaşlara teslim edildiğini; bin 180 konutun da inşasında sona gelindiğini duyurdu. 

 

Şanlıurfalı depremzedeler Bakan Yardımcısını yeni konutlarında ağırladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.