Şanlıurfa’da 1 dakikalık saygı duruşu!

TFF, Adanaspor Teknik Direktörü Souleymane Bamba'nın vefatı nedeniyle, yarın Şanlıurfa'da yapılacak Amedspor-Kocaelispor maçı da dahil olmak üzere, bu hafta oynanacak tüm futbol müsabakalarında 1 dakikalık saygı duruşu yapılacağını duyurdu.

Şanlıurfa’da 1 dakikalık saygı duruşu!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Adanaspor Teknik Direktörü Souleymane Bamba’nın anısını onurlandırmak için önemli bir karar aldı.  Manisa FK ve Adanaspor maçı öncesinde hastaneye kaldırılan Bamba'nın vefatının ardından, TFF tüm profesyonel futbol müsabakalarında 1 dakikalık saygı duruşu yapılacağını açıkladı.

Bu kapsamda, yarın Şanlıurfa’da 11 Nisan Stadı’nda oynanacak Amedspor ve Kocaelispor maçında da bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirilecek.

TFF’den yapılan açıklamada, “Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında oynanan Manisa FK - Adanaspor karşılaşmasının öncesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Adanaspor Teknik Direktörü Souleymane Bamba’nın vefatını derin bir üzüntü ile öğrendik. Futbol dünyasına büyük katkılarda bulunmuş olan Bamba’nın anısına bu hafta oynanacak tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır. Souleymane Bamba’nın ailesine, yakınlarına ve başta Adanaspor ile Trabzonspor camiaları olmak üzere Türk futbol ailesine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Souleymane Bamba, Trabzonspor'da da futbol kariyerinin bir dönemini geçirmiş, Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olarak tanınmıştı.

 

Şanlıurfa’da 1 dakikalık saygı duruşu!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.