Düğün değil korku filmi! Şanlıurfalı çiftin başına gelmeyen kalmadı: İşte o anlar

Şanlıurfa’da gerçekleşen bir düğün ardı ardına yaşanan talihsizliklerle sosyal medyada gündem oldu. Düğün sırasında, nikah memurunun düşmesi, düğün salonunun çatısının uçması ve elektriklerin kesilmesi gibi olaylar saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyadan paylaşılan bu görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral oldu.

Düğün değil korku filmi! Şanlıurfalı çiftin başına gelmeyen kalmadı: İşte o anlar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala



ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da gerçekleşen bir düğünde talihsizlikler peş peşe geldi. Düğünde kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

 Görüntülerde düğün boyunca yaşanan birbirinden talihsiz anlar yer aldı. "Düğün değil korku filmi" notuyla paylaşılan görüntülerde ilk olarak nikah memurunun düştüğü, ardından düğün salonunun çatısının uçtuğu ve elektriklerin kesildiği anlar yer aldı. Tüm bu olaylar yetmezmiş gibi nikah masası da kırıldı ve kameraman da düştü. 

Paylaşımın sonunda yaşanan tüm aksiliklere rağmen düğünün çok eğlenceli geçtiğini dile getiren görümce sosyal medyada gündem oldu.

O anlara kullanıcılardan yorumlar da gecikmedi. Sosyal medya kullanıcıları, "Görüntüler olmasa kimse inanmaz," "Düğünün iptal edilmesi için her şey gerçekleşmiş," "Evlenmemeleri için işaret resmen," ve "Kimin nazarı değdi söylesin" gibi yorumlarla bu talihsiz anları değerlendirdi.

Düğün değil korku filmi! Şanlıurfalı çiftin başına gelmeyen kalmadı: İşte o anlar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.