Şanlıurfalılar dikkat! Bilet satışları açıldı

Şanlıurfa’dan İzmir ve Antalya’ya direkt uçuşlar başlıyor. AK Parti Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, SunExpress firması tarafından gerçekleştirilecek olan bu uçuşlar için bilet satışlarının başladığını duyurdu.

Şanlıurfalılar dikkat! Bilet satışları açıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’dan İzmir ve Antalya’ya direkt uçuşlar başlıyor.

AK Parti Milletvekilli İbrahim Eyyüpoğlu, konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Vekil Eyyüpoğlu  SunExpress firması tarafından gerçekleştirilecek olan bu uçuşlar için bilet satışlarının başladığını söyledi.

Eyyüpoğlu, yaptığı açıklamada, “Yaptığımız yoğun çalışmalar ve girişimler sonucunda, SunExpress firması tarafından Şanlıurfa'mızdan İzmir ve Antalya'ya gerçekleştirilecek uçuşlar için uçak bileti satışları başlamış bulunmaktadır. Bu önemli gelişme, hem ilimizin ulaşım olanaklarını genişletmek hem de turizm ve ticaret alanında yeni fırsatlar yaratmak açısından büyük bir adım teşkil etmektedir. Şanlıurfa halkına ve bu güzergahları kullanacak tüm yolcularımıza hayırlı olmasını diliyor, bu hizmetin ilimize katacağı değerden dolayı mutluluk duyuyorum.” dedi.

 Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndan yapılacak olan seferler, haftada iki-üç kez gerçekleştirilecek. İlk uçuş 9 Kasım’da planlanıyor.

Şanlıurfalılar dikkat! Bilet satışları açıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.