Şanlıurfa'da deprem konutları için geri sayım

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Bozova’da tamamlanan ve yapımı devam eden deprem konutlarını yerinde inceledi. Vali Şıldak, depremzede vatandaşların güvenli konutlarına en kısa sürede kavuşması için çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti.

5

BOZOVA- Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Bozova Kaymakamı ile birlikte Arıkök Mahallesinde tamamlanan ve Yaslıca Mahallesinde yapımı devam eden deprem konutlarını ziyaret ederek, inşaat süreçleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Şıldak, büyük depremin ardından şehir merkezi ve kırsal mahallelerde kalıcı deprem konutlarının yapımının hızla sürdüğünü belirterek, “Bozova İlçemize bağlı Arıkök Mahallemizde yapımı tamamlanan ve Yaslıca Mahallemizde yapımı devam eden Deprem Konutlarını Kaymakamımızla birlikte inceledik. Büyük depremin ardından şehir merkezlerinde ve kırsal mahallelerimizde kalıcı deprem konutlarının yapımı hızla devam ediyor. Yapım süreçlerini ve altyapı ihtiyaçlarını yakından takip ettiğimiz konutların en kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi için gerekli koordinasyonu sağlıyoruz.” dedi.

Vali Şıldak, Şanlıurfa genelinde devam eden konut projelerinin, depremzede vatandaşların güvenli ve modern yaşam alanlarına kavuşması amacıyla titizlikle yürütüldüğünü vurguladı.