Şanlıurfalı damat adayları bu haber size! Bedava smokin

Şanlıurfa’da da mağazası bulunun özel bir firma yeni evlenecek çiftlere ücretsiz bir şekilde smokin desteği sunuyor.

5

Türkiye'nin ünlü giyim markalarından olan Paulmark, damat adaylarına ücretsiz smokin hizmeti sunarak yeni evlenecek çiftçilere büyük bir kolaylık sağlıyor.

Markanın, düğünlerin öncelikli ihtiyaçlarından olan Smokin’i satmak yerine çiftlere destek olmak için ücretsiz hizmet vermesi, vatandaşlar tarafından takdir topluyor.

Paulmark’ın başlattığı sosyal sorumluluk projesi, hem markanın toplumsal duyarlılığını gösteriyor hem de gençlerin mutlu bir başlangıç yapmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. 

Ücretsiz smokin hizmetinin detayları ise şöyle:

Bu hizmet, Paulmark mağazalarının erkek klasik reyonlarının tümünde verilmektedir.

Reyonlarda bulunan tüm smokinlerin istenilen renk ve bedenleri seçilerek alınabilir.

Hizmetten yararlanacak damat adayları, smokinlerini düğünden en fazla 5 gün önce mağazadan teslim alabilir ve düğünden en geç 3 gün sonra teslim etmelidir.

Hizmetin amacına uygun işlemesi için, belediye nikah müracaatı, daha önce nikah kıyıldıysa düğün davetiyeleri ya da salon sözleşmesinin sunulması yeterlidir.

Bu ücretsiz hizmetten yararlanmak için mağazalarımızda alışveriş yapma zorunluluğu bulunmamaktadır.

Hizmetin verimliliği için, şube tercihi, düğün tarihi ve beden numaranızı önceden yazmanız sizlere daha iyi hizmet verebilmemizi sağlayacaktır.

Ayrıca gelin ile damadın ücretsiz smokin dışında ekstra alışveriş yapmaları halinde bir defaya mahsus ekstra yüzde 20 indirim yapılacaktır.