Şanlıurfalı esnafın serzenişi! "Dünyanın en zor şehri Şanlıurfa'dır"

Şanlıurfa'da bir esnaf, hemşehrilerine seslenerek şehirdeki kıskançlık ve destek eksikliğine dikkat çekti. Urfalıların birbirini desteklemesi gerektiğini vurgulayan esnaf, Elazığlı bir lahmacuncuyla yaşadığı maliyet karşılaştırmasının ardından Urfalılar tarafından linç edildiğini belirtti.

Şanlıurfalı esnafın serzenişi! "Dünyanın en zor şehri Şanlıurfa'dır"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala












ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da esnaflık yapan bir vatandaş, sosyal medyadan soğan soyarken paylaştığı videoda Urfalılar arasında yaşanan kıskançlık ve birbirini desteklememeleriyle ilgili açıklama yaptı.

Esnaf, “Dünyanın en zor memleketi Şanlıurfa’dır. Buradan Urfalı hemşehrilerime sesleniyorum; Azıcık birbirimizi sevelim. Bir kişi güzel bir iş yaptı mı onu destekleyelim, ona kıymet verelim, onun motivasyonunu artıralım.” diyerek, şehirde yaşanan çekememezlikten duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Kendi yaşadığı bir örneği paylaşan esnaf, Elazığ’da lahmacun satan bir meslektaşıyla arasında geçen diyaloğa değindi. “Elazığ’da bir lahmacuncu arkadaşımız lahmacunu 40 liraya sattığını söyledi. Biz de Urfa lahmacununun bir kilo etten 35 tane çıkacak şekilde yapıldığını, maliyetinin ise 20 lira olduğunu belirttik. Bu şekilde Elazığlı arkadaşımıza ‘sen pahalıya veriyorsun’ dedik. Ancak bu durumdan sonra Urfalılar tarafından linç edildim, bana yüklendiler" dedi.

Esnaf, Urfalıların birbirini sevmesi ve desteklemesi gerektiğini vurgulayarak, "Hemşehrilerimizden rica ediyorum, memlekete bir adam bir iş yaptı mı elinden tutalım, ona yardımcı olalım, onu kalkındıralım, onu yükseltelim. Nedir bu kıskançlık, çekememezlik? Nereye kadar gidecek bu iş?” sözleriyle sitemini dile getirdi.

Şanlıurfalı esnafın serzenişi! "Dünyanın en zor şehri Şanlıurfa'dır"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.