Şanlıurfalı zengin erkekleri sevindirecek teklif Erkekleri Koruma Derneğinden

Erkekleri Koruma Derneği Başkanı, dün yayımlanan videoda evlilik sözleşmesinin erkekler için de zorunlu olması gerektiğini savundu. Şanlıurfa’da da evlenecek olan binlerce çifti bu sözleşme düşündürdü. Başkan, bu düzenlemenin yerel belediyeler tarafından zorunlu hale getirilmesini önerdi.

Şanlıurfalı zengin erkekleri sevindirecek  teklif Erkekleri Koruma Derneğinden

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler, evlenecek olan erkekler için sosyal medya hesabından bir video yayımladı. 


Yayımladığı video ile birlikte tartışma konusu yaratan Başkan İnceler, evlilik sözleşmesinin zorunlu hale getirilmesi gerektiğine dair açıklamalarda bulundu. 

 

Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler

 


İnceleler, evlilik sözleşmesinin erkekler için de zorunlu olması gerektiğini savunurken evlenecek olan  erkeklerin eşlerine evlilik sözleşmesi önerisinin genellikle yanlış anlaşıldığını ve bu durumun çiftler arasında gerginliğe neden olabileceğini belirtti. Herhangi bir boşanma durumunda nafaka ödemek istemeyen erkeklerin haklarını korumak adına bu adımın şart olduğunu vurguladı.


Bu açıklama, toplumda büyük yankı uyandırdı. Evlilik sözleşmesinin zorunlu hale getirilmesi önerisi, evlenecek olan çiftler arasında daha fazla gerilime neden olabilir.

Şanlıurfalı zengin erkekleri sevindirecek teklif Erkekleri Koruma Derneğinden

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.