Şanlıurfa’da hastalar artık çevre illere gitmeyecek

Şanlıurfa’da geçtiğimiz haftalarda yapımına başlanan Viranşehir 200 yataklı Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Solmaz, inşaatın 600 gün içinde tamamlanacağı bilgisini verdi.

Şanlıurfa’da hastalar artık çevre illere gitmeyecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, 29 Temmuz’da yapımına başlanan Viranşehir 200 yataklı Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Solmaz, şunları söyledi:

“Yeni doğan yoğun bakım ünitesi genişletildi. Eksik küvezlerin gelmesiyle 8 yataktan 20 yatağa çıkarılan ünitede, yoğun bakım yatak sayısı toplamda 43'e yükseldi. Viranşehir Devlet Hastanesi'ne tahsis edilen koroner anjiyografi cihazı ise kısa süre içinde hizmete girecek. Bu teknoloji, kalp rahatsızlıklarında erken müdahale imkanı sunarak, ilçenin sağlıkta geldiği noktayı gösteriyor. Sağlık Bakanlığı'nın desteğiyle yapılan bu önemli yatırımlarla Viranşehir ve çevresindeki sağlık hizmetlerinin kalitesi artırılacak ve hastaların merkeze yapılan sevkleri azaltılacak.”

İl Sağlık Müdürü Solmaz, ayrıca hastanenin poliklinik dizaynı, acil servis genişletmeleri, fizik tedavi ve diğer sağlık hizmetleri ile ilgili çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Şanlıurfa’da hastalar artık çevre illere gitmeyecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.