Vekil Önen: 30 Ağustos milletimizin canını ve kanını vererek kazandığı büyük bir destandır

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM Asya Parlamenterler Asamblesi (APA) Komisyon Başkanı Emin Önen, 30 Ağustos Zafer Bayramının 102’nci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ”Bu zafer, milletimizin tüm fertlerinin canlarını ve kanlarını feda ederek kazandığı büyük bir destandır ”ifadesini kullandı.

Vekil Önen: 30 Ağustos milletimizin canını ve kanını vererek kazandığı büyük bir destandır

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM Asya Parlamenterler Asamblesi (APA) Komisyon Başkanı Emin Önen, 30 Ağustos Zafer Bayramının 102’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vekil Emin Önen mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Değerli Şanlıurfalı hemşehrilerim, 

Bugün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük yolunda attığı en büyük adımlardan biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümünü gururla kutluyoruz. 

Bu zafer, milletimizin tüm fertlerinin canlarını ve kanlarını feda ederek kazandığı büyük bir destandır. 30 Ağustos, sadece askeri bir zafer değil, aynı zamanda Türk milletinin yeniden doğuşunun ve modern Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun da müjdecisidir. 

Şanlıurfa'mız, bu büyük mücadelede üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmiş, vatan savunmasında ön saflarda yer almıştır. Bugün de aynı ruhla, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 

Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Onların bizlere emanet ettiği bu vatanı korumak ve yüceltmek için her zaman çalışacağımıza söz veriyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!“

 

 

Vekil Önen: 30 Ağustos milletimizin canını ve kanını vererek kazandığı büyük bir destandır

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.