Vali Şıldak güvenlik güçleriyle buluştu: "Asayişte başarılarınız bizim gururumuz"

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa'nın güvenliğini artırmak amacıyla motosikletli polis timleri ve çarşı-mahalle bekçileriyle bir araya geldi. Toplantılarda, emniyet güçlerinin asayişteki rolü ve etkili çalışmaları vurgulandı, bekçilere başarı dilekleri iletildi.

Vali Şıldak güvenlik güçleriyle buluştu: "Asayişte başarılarınız bizim gururumuz"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, güvenlik hizmetlerini güçlendirmek ve asayişin sağlanmasında önemli rol oynayan motosikletli polis timleri ile çarşı ve mahalle bekçileriyle bir araya geldi.

 Valilik Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcısı Alper Taş, Haliliye Kaymakamı Dr. Muhammed Serkan Şahin, Karaköprü Kaymakamı Orhan Altun ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici de katıldı.

Toplantının ilk bölümünde Vali Şıldak, halk arasında yunus timleri olarak bilinen motosikletli polis timleriyle bir araya geldi. Vali Şıldak, yunus timlerinin asayiş ve görünürlük açısından emniyetin en önemli birimlerinden biri olduğunu belirterek, “Halkın nezdinde dostu sevindiren, düşmanı kederlendiren bir duruşunuz var.” ifadelerini kullandı. 

Şanlıurfa’nın asayişi konusunda İçişleri Bakanlığı'nın prensip ve uygulamaları doğrultusunda büyük bir gayret içinde olduklarını vurgulayan Şıldak, “Bu konuda irademizin tam olduğunu ve huzur şehri olarak Şanlıurfa’nın gerçek bir dönüşüm geçirmesi konusundaki kararlılığımızı belirtmek isterim. Önleyicilik görevini çok iyi yapmamız gerekiyor.” dedi.

Vali Şıldak, alana hakim olmanın önemine dikkat çekerek, “Bütün algılarınız açık, tüm alanlara vakıf bir yaklaşım içinde olup, dirayetli, bilgili ve vatandaşa karşı nezaketli olmak, bir Türk polisinin taşıması gereken en önemli özelliklerdir” şeklinde konuştu. Şanlıurfa’nın asayiş yönünden kötü durumda olmadığını belirten Şıldak, “Son dönemde sizlerin de çalışmalarıyla bu yanıtları vatandaşımızdan alıyoruz. Çalışmalarınızla, bilhassa şok uygulamalarla takdir topladığınızı belirtmek isterim. Bu durum devletimiz adına gurur verici.” ifadelerini kullandı.

Toplantının ikinci bölümünde ise Vali Şıldak, çarşı ve mahalle bekçileriyle bir araya geldi. Bekçilere başarı dileklerinde bulunan Şıldak, “Bekçilerimizi önemsiyoruz, onlar emniyetimizin en önemli birimlerinden. Mahalle araları ve tenha bölgelerdeki denetimleri sayesinde olası suçların önüne geçiliyor ve Şanlıurfa’mızın huzur ve esenliğinde bekçilerimiz büyük görev alıyorlar.” şeklinde konuştu.

Vali Şıldak güvenlik güçleriyle buluştu: "Asayişte başarılarınız bizim gururumuz"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.