Trendyol 1. Lig’de maç yeri krizi: Şanlıurfa mı, Diyarbakır mı?

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında oynanacak Amedspor-Kocaelispor karşılaşmasıyla ilgili kafa karışıklığı yaşanıyor. İlk olarak, bu mücadelenin Şanlıurfa’da yapılacağı açıklanmıştı. Ancak, TFF bugün yayımladığı programda, maçın Diyarbakır'da oynanacağını açıkladı.

Trendyol 1. Lig’de maç yeri krizi: Şanlıurfa mı, Diyarbakır mı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1. Lig'in heyecanla beklenen 4. haftasında yaşanan gelişmeler, futbolseverleri şaşkınlığa sürükledi. Amedspor ile Kocaelispor arasındaki kritik maçın nerede oynanacağı konusunda yaşanan belirsizlik, günün en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Daha önce Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla maçın Şanlıurfa'ya alındığı duyurulmuştu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu da bu kararı desteklemişti.

Ancak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yayınlanan resmi programda maçın Diyarbakır'da oynanacağı belirtildi. Bu durum, futbol camiasında büyük bir karmaşaya neden oldu.

TFF'nin, Şanlıurfa'ya alınma kararını programı hazırlarken henüz almadığı iddiaları futbol camiasında dolaşırken, konunun bir an önce netliğe kavuşması bekleniyor. Hem kulüpler hem de taraftarlar, bu belirsizliğin hızlı bir şekilde giderilmesini ve karşılaşmanın kesinlikle hangi şehirde oynanacağını öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyor.

Trendyol 1. Lig’de maç yeri krizi: Şanlıurfa mı, Diyarbakır mı?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.