TOKİ Şanlıurfa, Diyarbakır ve Gaziantep’e arsa satacak! 20 bin TL’den başlıyor

TOKİ, konut ve arsa sahibi olmak isteyenler için büyük bir kampanya başlatıyor. Eylül ayında başlayacak olan bu kampanya ile TOKİ, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Gaziantep başta olmak üzere 53 ilde, 20 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa satışı yapacak.

TOKİ Şanlıurfa, Diyarbakır ve Gaziantep’e arsa satacak! 20 bin TL’den başlıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOKİ’nin yeni arsa satış kampanyası, yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor. 

Satışa sunulacak arsaların en düşük fiyatı 20 bin TL olarak belirlenirken, ödemelerde büyük kolaylık sağlanacak. Yüzde 25 peşinat ile başlatılacak ödemelerde, kalan tutar 24 ay boyunca taksitlendirilebilecek. Bu ödeme planıyla, örneğin 1 milyon TL değerinde bir arsa alımı yapıldığında, 250 bin TL peşinat ödeyerek, kalan 750 bin TL’yi aylık 31 bin 250 TL taksitle ödeme imkânı sunulacak.

BAŞVURU ŞARTLARI VE TARİHLER

Arsa satışlarına katılmak isteyenler, TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden başvurularını yapabilecekler. Kampanya kapsamında yapılacak satışlar için belirlenen tarihler ise şöyle:

10 Eylül 2024: Yozgat, Ankara, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ardahan, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Bursa, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Sakarya, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova.

11 Eylül 2024: Aksaray, Diyarbakır, Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Bitlis, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Malatya, Muğla, Van.

12 Eylül 2024: İstanbul, Mardin, Mersin, Samsun.

Arsa alıcıları, TOKİ’nin belirlediği tarihlerde ve illerde yapılacak açık artırmalara katılarak, uygun fiyatlarla yatırım yapma şansını elde edebilecekler. Bu kampanya, özellikle yatırımcılar ve konut sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

 

 

 

TOKİ Şanlıurfa, Diyarbakır ve Gaziantep’e arsa satacak! 20 bin TL’den başlıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.