Urfa'ya geldi, sorduğu soru ile tartışmayı 'yeniden' başlattı!

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra sosyal medyada da gezdiği şehirlerdeki videolar ile tanınan Ragıp Narin, Şanlıurfa'ya geldi. Taze Şanlıurfa fıstığı alıp bir video çeken Narin "Türkiye'de en çok fıstığın Şanlıurfa'da yetişmesine rağmen isminin patentli olarak Antep fıstığı olduğunu biliyor muydunuz?" sorusu ile yıllardır süregelen bir tartışmayı yeniden alevlendirdi.

Urfa'ya geldi, sorduğu soru ile tartışmayı 'yeniden' başlattı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala










ŞANLIURFA- Yurt içi ve yurt dışında gezdiği şehirleri çektiği kısa videolarla paylaşan ve böylece şehirlerin de tanıtımına katkı sağlayan şarkıcı Ragip Narin Şanlıurfa'ya geldi. 

Genç şarkıcı ve sosyal medya fenomeni kentin sahipsiz bırakılan bir lezzetini tanıttı. Çarşı bölgesine giden Ragıp taze Urfa ıstığı satan bir tezgahın önünde durdu ve fıstık aldı. Tadına doyulmayan bu lezzet ile ilgili de kısa bir video çekti. Ragıp, video ile takipçilerine "Türkiye'de en çok fıstığın Şanlıurfa'da yetişmesine rağmen isminin patentli olarak Antep fıstığı olduğunu biliyor muydunuz?" sorusunu sordu. Şanlıurfa'da üretilse de komşu kentte işlendiği için isim hakkını Gaziantep'e kaptıran kentte yıllardır süregelen bir tartışma daha alevlenmiş oldu.

Bazı takipçiler kente değer katan, kente ait bir çok lezzetin komşu illere kaptırılmasını eleştirerek kentin sahipsiz olduğunu söyledi.

 

Urfa'ya geldi, sorduğu soru ile tartışmayı 'yeniden' başlattı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.