Delioğlu başkan adayı oldu, destek istedi!

Judo Federasyonu’nun Teknik Kurul Üyesi ve aynı zamanda Judo İl Temsilcisi olan Mücahid Delioğlu federasyon başkan adayı olduğunu duyurdu ve destek talebinde bulundu.

Delioğlu başkan adayı oldu, destek istedi!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfalı judo sporcusu Mücahid Delioğlu spor kariyerinde yeni bir adım daha attı ve Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkan Adayı oldu.

Bugün yaptığı açıklama ile kararını duyuran sporcu aynı zamanda Judo Federasyonu’nun Teknik Kurul Üyesi ve aynı zamanda Judo İl Temsilcisi olan Delioğlu 29 yıldır sporla iç içe olduğu belirtti. Spordaki başarılarını anlatan Delioğlu “6 yaşında babasının antrenörlüğünde sporla tanışan bir kardeşiniz olarak; sporla tanıştığım günden bu yana 29 yıl boyunca spordan asla kopmadım. Çocuk yaşlarımdan itibaren Türkiye şampiyonalarında şehrimi, uluslararası platformda ise ülkemi en başarılı şekilde temsil etmeye çalıştım. Spor Akademisi Antrenörlük Bölümü'nden mezun olduktan sonra ise yöneticilik alanında da yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Sporla geçen 29 yılın ardından çeşitli kategorilerde madalyalar ile ülkeme onlarca milli sporcu yetiştirmiş olmanın gururunu yaşıyorum. Milli takım Antrenörlüğü, Kulüp Başkanlığı, İl Temsilciliği, Teknik Kurul Üyeliği, Denetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerimi ise ülkemizin geleceği olan genç kardeşlerimiz için en iyi şekilde yapmaya çalıştım” dedi.

Spor kariyerine yönetici olarak da devam etmek istediğini söyleyen Delioğlu şu sözlerle destek talebinde bulundu:

“Bugün 'birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü yönetim, daha başarılı yarınlar” diyerek Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkan Adayı olarak sizlerin dua ve desteklerine talibim...”

Delioğlu başkan adayı oldu, destek istedi!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.