Şanlıurfa'da önü alınamayan tehlike için uyarılar sürüyor

Şanlıurfa’da her yıl yaz aylarında sulama kanalları ve göletlerde onlarca can gidiyor. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, boğulma vakalarının artışını önlemek amacıyla su kanalları, barajlar, göletler ve derelerde suya girilmesinin yasaklandığını yeniden hatırlattı. Vali Şıldak, "Lütfen yasaklama kararına uyup, büyük risk taşıyan bu sulara girmeyelim. Çocuklarımızın bu alanlara girmesine de engel olalım" diyerek uyarısını tekrarladı.

Şanlıurfa'da önü alınamayan tehlike için uyarılar sürüyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


ŞANLIURFA- Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Valiliği kentte yaşanan suçlar, madde bağımlılığı ve şehir huzuru ile ilgili ‘Asayiş ve Güvenlik Basın Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda Vali Şıldak, 8 ayda 37 kişinin boğularak hayatını kaybettiğini söyledi.

Kentte her gün yetkili kurumlar boğulma vakalarına karşı denetim ve bilgilendirme çalışmaları yapmaya devam ediyor. Ancak boğulma vakaların da ardı arkası kesilmiyor. 

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından konuya ilişkin tekrar bir paylaşım yaptı.

Vali Şıldak, yaz aylarında boğulma vakalarının artışını önlemek amacıyla su kanalları, barajlar, göletler ve derelerde suya girilmesinin yasaklandığını yeniden hatırlattı.

Vali Şıldak, güvenlik birimlerinin ve diğer kurumların sahada denetim ve uyarılarına devam ettiğini belirtirken  paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Valilik kararı ile girilmesi ve yüzülmesi yasaklanmış olan baraj gölü, su kanalı, gölet, akarsu ve benzeri yerler can güvenliği açısından son derece tehlikelidir. Her yıl çok sayıda vatandaşımızı maalesef bu tür yerlerde kaybediyoruz. Güvenlik birimlerimiz ve diğer kurumlarımız sahada denetimlerini ve uyarılarını sürdürüyor. Ancak bu konuda bütün vatandaşlarımızın duyarlılık göstermesi, kendisi ve çocuklarını tehlikeden koruması gerekiyor lütfen yasaklama kararına uyuyalım yüzme veya başka amaçla büyük risk taşıyan bu sulara girmeyelim çocuklarımızın girmesine engel olalım”.

Şanlıurfa'da önü alınamayan tehlike için uyarılar sürüyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.