Şanlıurfa ve Diyarbakır’a bu gece de uyku yok!

Şanlıurfa ve Diyarbakır, bu yaz mevsiminde alışılmışın ötesinde bir sıcaklık dalgasıyla karşı karşıya. Kentteki sıcaklıklar, mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Sıcaklıklardan bunalan vatandaş serinlemenin yollarını arıyor. Peki Şanlıurfa ve Diyarbakır’da hava bugün kaç derece olacak?

Şanlıurfa ve Diyarbakır’a bu gece de uyku yok!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hava sıcaklıklarının artışıyla birlikte vatandaşlar serinleme yolları ararken, Şanlıurfa ve Diyarbakır bugün de kavrulacak. Peki, bugün hava durumu ne olacak? 

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü'nden gelen bilgilere göre, Şanlıurfa’da hava durumu bugün de etkileyici olacak. Kent genelinde az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Sıcaklıkların 1 ila 2 derece artması bekleniyor ve gün boyunca termometreler 37 derece civarında seyredecek. Rüzgar ise güney ve batı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Şanlıurfa’daki bu yüksek sıcaklıklar, sadece kent merkezinde değil, çevre illerde de etkili olacak. Diyarbakır’da hava az bulutlu ve açık olacak, sıcaklık 39 dereceyi bulacak. Mardin’de ise benzer bir hava durumu söz konusu, sıcaklık 35 dereceye ulaşacak.

Şanlıurfa ve Diyarbakır’a bu gece de uyku yok!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.