Vali devreye girdi Şanlıurfa’ya alındı! Urfa’ya akın edecekler

Diyarbakır’da oynanması planlanan Amedspor-Kocaelispor karşılaşması, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun müdahalesiyle Şanlıurfa'ya alındı. Bu önemli değişiklik, Diyarbakır’daki stadyumda süren zemin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleşti. Maç günü Şanlıurfa'da yoğun bir taraftar akını bekleniyor.

Vali devreye girdi Şanlıurfa’ya alındı! Urfa’ya akın edecekler

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır'da planlanan Amedspor-Kocaelispor maçı, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun girişimleriyle Şanlıurfa'ya alındı. Maçın Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak olması, stadyum zeminindeki bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanamaması nedeniyle kararlaştırıldı.

Amedspor Yönetimi, Vali Zorluoğlu'na, karşılaşmanın Şanlıurfa’ya alınmasındaki destek ve katkıları için teşekkür etti. Diyarbakır’daki 33 bin kişilik stadyumun inşaat sürecine hız kazandırılması ve bakım çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanması için Vali Zorluoğlu’nun yoğun çaba sarf ettiği bildirildi.

Şanlıurfa’ya alınan bu karar, iki kulübün taraftarları arasında büyük bir heyecan yarattı. Amedspor ve Kocaelispor taraftarlarının, maç günü Şanlıurfa'da geniş bir katılım göstermesi bekleniyor. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu, bu kritik karşılaşmada büyük bir taraftar yoğunluğuna ev sahipliği yapacak.

 

Vali devreye girdi Şanlıurfa’ya alındı! Urfa’ya akın edecekler

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.