İHH Şanlıurfa şubesi açıkladı: Ayda 6 milyon TL'lik yardım yapıyoruz!

İHH Şanlıurfa İl Temsilciliği kentte bin 100 aileye hijyen yardımında bulundu. Ayni ve nakdi yardımlara dair açıklama yapan vakfın Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila "Yardımlarımız yıl içinde ayda ortalama 6 milyon TL altına düşmemektedir" dedi.

İHH Şanlıurfa şubesi açıkladı: Ayda 6 milyon TL'lik yardım yapıyoruz!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Şanlıurfa Şubesi bin 100 ihtiyaç sahibi aileye hijyen yardımında bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalar yapan İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila 1 milyon 350 bin TL'lik çocuk bezi, çamaşır tozu, sıvı sabun ve kağıt rulo peçetelerden oluşan hijyen seti dağıttıklarını belirtti. Hayırsever bağışçılara teşekkür eden Atila, ihtiyaç sahiplerine ayda 6 milyon TL'lik yardımları ulaştırdıklarını kaydederek şöyle konuştu:

"Yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere giyim, gıda, kırtasiye, ev eşyaları ve dönemsel yardımlar dışında ilimizde 4 bin 500 yetime de sponsorluk/yetim kefalet sistemi ile ayda 800 TL olmak üzere toplam 3 milyon 600 bin TL nakdi yardım yapmaktayız. Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi ailelere ayni ve nakdi yardımlarımızın yıl içinde ayda ortalama 6 milyon TL'nin altına düşmemektedir. Bu bazı aylar 7-8 milyon TL'yi de bulabilmektedir.” 

İHH Şanlıurfa şubesi açıkladı: Ayda 6 milyon TL'lik yardım yapıyoruz!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.