Bakan Bolat’tan yeşil pasaport açıklaması!

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, son dönemlerde yeşil pasaportun kapsamının genişletileceği iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat, yeşil pasaport düzenlemesine ilişkin "Uygulamayı genişletmiyoruz, Yeşil Pasaporta olan güveni sarsamayız" dedi.

Bakan Bolat’tan yeşil pasaport açıklaması!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve beraberindeki heyet, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat'ı ziyaret ederek ATSO'nun 49 meslek komitesinin talep ve çözüm önerilerini Bakan Bolat'a sundu.

Ziyarette toplu iş yeri projesi ve turizmden tarıma, gıda sektöründen inşaat, hizmet sektörü ve yeşil pasaport konuları ele alındı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, iş insanlarının yeşil pasaport taleplerini Bakan Bolat’ta ileterek, "Son dönemde artan vize sıkıntıları iş dünyasını zor durumda bırakıyor, bu konuda iş insanlarına öncelik verilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeşil pasaportun kapsamının genişletileceği iddialarına ilişkin açıklamada bulunan Bakan Bolat, "Sosyal medya dezenformasyonu ile yeşil pasaport uygulamasına dahil edildiği iddia edilen meslek grupları oldu. Fakat bu tamamen yanlış bir bilgi, uygulamayı genişletmiyoruz, yeşil pasaporta olan güveni sarsamayız.” dedi.

Bakan Bolat’tan yeşil pasaport açıklaması!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.