Şanlıurfa'ya özgü bir jest değilmiş! SunExpress diğer illere de bu uçuşu yapıyor

Geçtiğimiz günlerde SunExpress, Şanlıurfa'dan İzmir ve Antalya'ya direkt uçuşlar başlatacağını duyurdu, ancak bu jest yalnızca Şanlıurfa’ya özel olmadığı, diğer illere de benzer kampanyalar düzenlendiği öğrenildi.

Şanlıurfa'ya özgü bir jest değilmiş! SunExpress diğer illere de bu uçuşu yapıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA-  Geçtiğimiz günlerde AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri SunExpress tarafından, Şanlıurfa’dan İzmir ve Antalya illerine direkt uçuşların başlatılacağını duyurdu.

 Şanlıurfa'dan İzmir’e 9 Kasım itibarıyla haftada 3, Antalya’ya ise 10 Kasım itibarıyla haftada 2 sefer yapılacak. Ancak SunExpress’in bu kampanyaları sadece Şanlıurfa ile sınırlı değil. SunExpress diğer illere de benzer kampanyalar yapıyor. Bunlardan biri de Sivas-İzmir aktarmasız uçak seferleri. 

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, Sivas halkının uzun süredir beklediği İzmir’e aktarmasız uçuşların SunExpress tarafından da başlatılacağını duyurdu.

 Özdemir konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

 “Sivas halkının uzun zamandır beklediği Sivas-İzmir aktarmasız uçak seferleri için müjdeli haberler ardı ardına gelmeye devam ediyor. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, Sivas-İzmir aktarmasız uçak seferlerinin Pegasus Hava Yolları’nın ardından SunExpress tarafından da yapılacağı bilgisini verdi. Özdemir, Sun Express Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Eminoğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede İzmir uçak seferlerinin başlatılmasını talep ettik dedi.  Görüşmeler neticesinde, Sivas-İzmir aktarmasız uçak seferleri için SunExpress 8 Kasım’dan itibaren bilet satışlarına başladı. Pegasus Hava Yolları Salı ve Cumartesi günleri, SunExpress ise Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na doğrudan uçak seferleri yapılacak”.

Şanlıurfa'ya özgü bir jest değilmiş! SunExpress diğer illere de bu uçuşu yapıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.