Vekil Eyyüpoğlu duyurdu! Şanlıurfa'dan ilk dış hat uçuşu için tarih verildi...

Şanlıurfa'nın hava ve kara yolları sorunlarının çözümü için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile görüşme yapan Şanlıurfa Milletvekilli İbrahim Eyyüpoğlu sonuçlanan projeleri açıkladı. Antalya ve İzmir'e uçuşların başlayacağını müjdeleyen Vekil Eyyüpoğlu bir ilki de açıkladı. Kentten ilk dış hatlar seferlerinin 2025 yazında hayata geçirilmesi için çalışmalar sürdüğünü belirtti. İlk uçuş adresi ise Almanya...

Vekil Eyyüpoğlu duyurdu! Şanlıurfa'dan ilk dış hat uçuşu için tarih verildi...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu takipçisi olduğu ulaşım projelerinin sonuçlarını açıkladı.

Vekil Eyyüpoğlu geçtiğimiz günlerde beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı ve Faruk Pınarbaşı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette kentin hava ve kara yolu ulaşımına, çözüm bekleyen sorunlarına dair istişareler yapıldı ve çözüm için projeler sunuldu. 

İZMİR VE ANTALYA'YA UÇUŞ BAŞLIYOR

Vekil Eyyüpoğlu bugün sonuçlanan projeleri duyurdu. Buna göre havayolu ulaşımında sefer sayısının artırılması talebi olumlu karşılandı. Yapılan değerlendirme sonucunda geçtiğimiz ay Pegasus Havayollarının haftalık 6 sefer olan Sabiha Gökçen-Şanlıurfa uçuşlarının 8 sefere
çıkması sağlandı. İki deniz şehrine yeni seferlerin başlanacağını müjdeleyen Vekil Eyyüpoğlu “Devam eden görüşmeler neticesinde de SunExpress tarafından İzmir-Şanlıurfa hattında 9 Kasım 2024 tarihi itibarıyla haftalık 3 frekans, Antalya-Şanlıurfa hattında da 10 Kasım 2024 tarihi itibarıyla haftalık 2 frekans olarak seferlere başlanacaktır” dedi.


DIŞ HAT SEFERİ İLK OLACAK

Vekil Eyyüpoğlu önemli bir açıklama daha yaptı. GAP Havalimanı'ndan ilk dış hatlar seferinin yaz 2025 döneminde AJet tarafından gerçekleştirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü söyleyerek “bu konuda önümüzdeki aylarda nihai tarih ve hat bilgisi verilecektir” dedi. Seferin Şanlıurfa-Almanya hattında olacağı öğrenildi. 

Şanlıurfa'dan bugüne kadar henüz yurt dışına herhangi bir uçuş yapılmadı. Proje hayata geçtiği takdirde bir ilk yaşanmış olacak.

Vekil Eyyüpoğlu duyurdu! Şanlıurfa'dan ilk dış hat uçuşu için tarih verildi...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.