Şanlıurfalı öğretmenin yaptığı iyilik sonu oldu! İşte cinayetin nedeni...

Bozova'da bir fıstık bahçesinde cesedi bulunan genç öğretmen Yasin Kayran’ın katilinin otostop ile arabasına aldığı şahıs olduğu öğrenildi. Sarhoşken cinayeti işlediğini söyleyen katilin aynı zamanda madde bağımlısı olduğu ileri sürüldü.

Şanlıurfalı öğretmenin yaptığı iyilik sonu oldu! İşte cinayetin nedeni...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BOZOVA- Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde 24 yaşındaki Yasin Kayran'ın öldürülmesi olayına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Dün Hacılar Mahallesindeki bir fıstık bahçesinde genç Türkçe Öğretmeni Yasin Kayran'ın cesedinin bulunmasının ardından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu Ahmet E. isimli şüphelinin Kayran’a ait 63 EN 574 plakalı otomobili gasp ederek olay yerinden kaçtığı belirlendi. Ekipler, Ahmet E.’yi kanlı elbiseler içinde Kayran’a ait cüzdan para ve suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen katil zanlısı tutuklandı. 

ARACINA BİNDİ, GASP EDİP ÖLDÜRDÜ

Cinayetin detayları da ortaya çıktı. Ahmet E., verdiği ifadede, Şanlıurfa’dan Bozova’ya gitmek için yolda otostop yaptığını ve genç öğretmenin kendisini aracına aldığını belirtti. Ahmet E., işlediği cinayeti sarhoş olduğu için hatırlamadığını ileri sürdü. Ahmet E.'nin madde bağımlısı olduğu da iddia edildi.

 

Şanlıurfalı öğretmenin yaptığı iyilik sonu oldu! İşte cinayetin nedeni...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.