Şanlıurfa'da alt yapı çalışmaları çok ağır! Esnaf şikayetçi...

Şanlıurfa'nın birçok ilçesinde ağır aksak ilerleyen altyapı çalışmaları nedeniyle yollar kullanılamaz hale geldi. Çalışmaların yavaş ilerlemesi, özellikle yolu kullanan vatandaşları ve esnafı mağdur ediyor.

Şanlıurfa'da alt yapı çalışmaları çok ağır! Esnaf şikayetçi...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da sık sık gündeme gelen sorunlardan biri de altyapı çalışmalarının ağır bir şekilde ilerlemesi. Kentte ağır aksak devam eden alt yapı çalışmaları hem vatandaşı hem de esnafı mağdur ediyor.

Çalışmaların sürdüğü bölgelerden biri de Eyyübiye'deki Eyyüp Nebi Mahallesi. Bölgede bulunan esnaf, İlki doğal gaz, ikincisi elektrik, üçüncüsü TOKİ’ye götürülen su şebekesi olmak üzere 3 ay içinde 3 ayrı kazı yapıldığını ve bu kazılar nedeniyle iş yapamaz hale geldiklerini belirtti. 

Mağduriyet yaşayan esnaftan biri olan Bahattin Çadırcı, yetkililere seslenerek mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Çadırcı yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: 

“15 gün oldu kazı çalışması iş yerimizde mal yükleyip indiremiyoruz. Tozdan ve dumandan iş yerlerimiz etkileniyor. Zaten sıkıntıda olan piyasada bir de bu kazı çalışması olunca mağdur oluyoruz. Mağduriyetimizin bir an evvel giderilmesi için yetkililere sesleniyoruz; lütfen sesimizi duyunuz ve gereken önlemleri alınız”.

Şanlıurfa'da alt yapı çalışmaları çok ağır! Esnaf şikayetçi...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.