Şanlıurfa ekibi sezonu kurban keserek açtı

Siverek Belediyespor, 2024-2025 yılı futbol sezonunun açılışını kurban keserek yaptı. Kulüpte daha önce top koşturan eski futbolcular sezon açılışında yapılan dostluk maçında bir araya geldiler.

Şanlıurfa ekibi sezonu kurban keserek açtı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA  - Siverek Belediyespor'da forma giyen eski futbolcular, 2024-2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör ligi 3. Grupta mücadele edecek olan Siverek Belediyespor’lu  futbolculara ve yönetime  başarılar diledi.

Yeni futbol sezonunun  Siverek Belediyespor  için hayırlı olmasını dileyen Siverek Belediyespor Kulübü Başkanı Lütfü Küçükbayrak şu açıklamalarda bulundu:

''Siverek Belediyespor'un yeni sezonda 3 grupta mücadele edecek olan takımımıza halkımız, arkadaşlarımız ve başkan yardımcılarımızın destekleriyle bugün hayırlısıyla kurbanımızı da keserek top başı yapıp çalışmalarımıza başladık. Bal liginin Siverek'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, geçmiş dönemde futbol oynayan arkadaşlarımızın hepsiyle bir dostluk maçı düzenledik, bu maç bize bunu gösterdi ki Siverek halkı Siverek Belediyesporla kenetlenmiştir. Bize destek vererek bizleri yalnız bırakmayan eski futbolcularımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum, birbirinden kaliteli sporcuları kadromuza kazandırdık çok güzel bir takım oluşturduk Allah'ın izniyle şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz. Ligin hayırlı olmasını diliyorum'' 

 

Açılış töreninin ardından Siverek Belediyespor'lu futbolcular ısınma hareketleri ve yapılan idmanlara katılarak lig hazırlıklarına start verdileri 

 

Yeni sezon açılışında, Siverek Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tamer Alhas, Belediye Başkan yardımcıları, Siverek Belediyespor'da top koşturan eski futbolcular ve çok sayıda taraftar katılım sağladı. 

Şanlıurfa ekibi sezonu kurban keserek açtı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.