Bakanlar talimat verdi, Şanlıurfa Valisi yerinde inceledi! Kapasitesi 6 bine çıkıyor...

Şanlıurfa'da üniversite öğrencilerinin barınma sorununu çözmek amacıyla inşaatına başlanan Karahantepe Yükseköğretim Yurdu'nda sona yaklaşıldı. İlgili bakanların talimatıyla çalışmaları yerinde incelediklerini belirten Vali Hasan Şıldak "Yurdumuzun tamamlanması ile ilimizdeki öğrenci yurt kapasitemiz 6 binin üzerine çıkıyor" dedi.

Bakanlar talimat verdi, Şanlıurfa Valisi yerinde inceledi! Kapasitesi 6 bine çıkıyor...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HALİLİYE- Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde inşaat çalışmalarında sona gelinen Karahantepe Yükseköğrenim Yurdu’ndaki çalışmaları denetleyen Vali Şıldak, kampüsün kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Vali Hasan Şıldak, hafta içi yoğun geçen mesaisini hafta sonu da sürdürüyor. Bakanlıklar nezdinde il genelinde yapımı devam eden inşaat çalışmalarını denetleyen Vali Hasan Şıldak, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsündeki Karahantepe Yükseköğrenim Yurdu’na giderek buradaki çalışmaları inceledi. Teknik heyetten bilgi alan Vali Şıldak, temaslarının ardından yaptığı değerlendirmesinde kompleksin yakın bir süre içerisinde tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunulacağını söyledi.

VALİ ŞILDAK: SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Yükseköğrenim bazında 30 bini aşkın öğrenci kapasitesine sahip Şanlıurfa’daki barınma sorununu büyük ölçüde ortadan kaldıracak tesisteki tüm çalışmaları birebir takip ettiğini belirten Vali Şıldak, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yurdun Şanlıurfa’ya kazandırılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Şanlıurfa Milletvekillerine teşekkür etti.

Eğitimin her alanındaki çalışmaların öncüsü olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Vali Şıldak, “Karahantepe Yükseköğrenim Yurdumuzun da tamamlanması ile ilimizdeki öğrenci yurt kapasitemiz 6 binin üzerine çıkıyor. Hafta içi de yine İçişleri Bakanımız ve Gençlik ve Spor Bakanımızın da talimatları doğrultusunda yurdumuzdaki yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Gerek inşaatın tamamlanması gerekse iç donanımının uygun şekilde yapılarak teslim edilmesi gibi tüm süreçleri yakından takip ediyoruz. İlimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vali Şıldak, temaslarının ardından şehrin diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı.

Bakanlar talimat verdi, Şanlıurfa Valisi yerinde inceledi! Kapasitesi 6 bine çıkıyor...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.