Kabine bugün toplanıyor! 21 yıl sonra bir ilk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat ve Malazgirt’i ziyaret edecek. Bu ziyaretler çerçevesinde, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ilk kez Bitlis'in Ahlat ilçesinde toplanacak. Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek toplantıda, iç ve dış gelişmeler masaya yatırılacak.

Kabine bugün toplanıyor! 21 yıl sonra bir ilk

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİTLİS- Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ilk kez Bitlis'in Ahlat ilçesinde toplanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine’nin gündeminde, terörle mücadele operasyonları, ekonomideki son gelişmeler ve İsrail’in Gazze’de aylardır sürdürdüğü katliam yer alacak. 

Özellikle, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki son durum ve bu bölgelerde terörle mücadelede atılacak adımlar detaylı olarak değerlendirilecek.

Toplantıda ayrıca, son dönemde dünya gündeminde yer alan maymun çiçeği virüsü ile ilgili gelişmelerin de değerlendirilmesi bekleniyor. Bu kapsamda, Türkiye’de alınan tedbirler gözden geçirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat ve Malazgirt ziyaretleri sırasında Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yıl dönümü kutlamalarına da katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin eşlik etmesi bekleniyor.

Kabine bugün toplanıyor! 21 yıl sonra bir ilk

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.