Yemekteyiz birincisi yarışmada kazandığı ödülü Şanlıurfa'ya bağışladı

Geçtiğimiz aylarda TV8 kanalında yayınlanan ve Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı “Yemekteyiz” programında birinci olan Şanlıurfalı Osman Yavuz, kazandığı ödülü Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesi’ne bağışladı.

Yemekteyiz birincisi yarışmada kazandığı ödülü Şanlıurfa'ya bağışladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala



ŞANLIURFA – Şanlıurfalı Osman Yavuz, 27 Ocak 2024 tarihinde  TV8 kanalında yayınlanan ve Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı “Yemekteyiz” programına katıldı.

Yarışmacıların arasında yaptığı yemekler ile birinci seçilen Osman Yavuz dün hesabına yatırılan  ödülün bir kısmını Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesi’ne bağışlama kararı aldı.

Şanlıurfalı Osman Yavuz, kazandığı ödülü Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesi’ ne bağışladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Osman Yavuz’a teşekkür etti. Başkan Yavuz bu bağışın, şehit ve gazi aileleri için önemli olduğunu ifade etti. 

Yemekteyiz birincisi yarışmada kazandığı ödülü Şanlıurfa'ya bağışladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.