BELSAN A.Ş.'den sosyal medyadaki iddialara ilişkin açıklama!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı BELSAN A.Ş., sosyal medyada şirket ve Yönetim Kurulu Başkanı Habib Arslan hakkında yapılan, asılsız ve kötü niyetli paylaşımlara yönelik açıklama yaptı. Şirket, son günlerde acil bir tedarik süreciyle ilgili olarak ortaya atılan iddiaların tamamen yalan ve iftira olduğunu belirtti.

BELSAN A.Ş.'den sosyal medyadaki iddialara ilişkin açıklama!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELSAN A.Ş., sosyal medyada şirket ve Yönetim Kurulu Başkanı Habib Arslan hakkında yapılan, asılsız ve kötü niyetli paylaşımlara yönelik açıklama yaptı.

BELSAN A.Ş, 19 Ağustos tarihinde Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından kendilerine iletilen yazılara dayanarak, Sırrın Trafo Merkezi'nden çıkan trambüs enerji hattının yangın nedeniyle zarar gördüğünü ve acil onarım gerektiğini duyurdu.

 Bu onarımın yapılabilmesi için gerekli malzeme ve işçilik giderlerinin şirket tarafından karşılanması gerektiği ifade edildi. Şirket, bu acil tedarik süreci için 5 firmadan doğrudan temin yöntemiyle teklif aldığını ve işlemin sosyal medyada bahsedildiği gibi bir ihale değil, doğrudan temin yöntemiyle gerçekleştirildiğini vurguladı.

BELSAN A.Ş konuyla ilgili de hukuki sürecin başlatıldığını ifade etti.

Konuya ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

Son birkaç gündür Şirketimiz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Habib ARSLAN hakkında; çok acil bir tedarikimize ilişkin, isteklilere kısa süreli termin süresi verilerek ihale gerçekleştirdiğinden bahisle; mesnetsiz, yalan, İftira ve kötü amaçlı olarak sosyal medyada kimi malum kişiler tarafından paylaşımlar yapılmıştır. Bahse konu paylaşımların kamuoyu tarafından doğru olarak bilinmesine yönelik aşağıdaki açıklamanın yapılması hasıl olmuştur. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının ACİL kod ile Şirketimize hitaplı 19.08. 2024 tarihli yazılarında; Sırrın Trafo Merkezi'nden çıkış alan trambüs enerji hattımızın TRM4 bağlantısını sağlayan hattın Sırrın köprüsünden geçen kısmı bölgede çıkan yangın nedeniyle tahrip olduğunu, vatandaşlarımızın toplu taşıma hizmetlerinin aksamaması için bu hattımıza acilen enerji verilmesinin önem arz ettiğini, bu onarım işi için gerekli malzeme ve işçilik giderinin şirketimiz tarafından karşılanması gerektiği bildirilmiştir. Bunun üzerine; acilen yapılması gereken bu onarımın tedariki için işin uzmanı olarak belirlediğimiz 5 firmadan Doğrudan Termin yöntemiyle teklif vermeleri talebinde bulunulmuştur. Çok acilen giderilmesi gereken bu onarımın sosyal medyada paylaşıldığı gibi bir ihale değil; doğrudan temin yöntemi limitinin çok altında bu meblağa tekabül eden ve ACİL sağlanması gereken bir hizmet tedarikidir. Hal böyle iken; Şirketimiz İçinden de kötü niyetli bazı personelimizin dahliyle yapıldığını düşündüğümüz bu konunun sosyal medyada farklı algılara sebep olabilecek şekilde paylaşımlar yapılması manidar bulunmuştur. Bunu yapanlar hakkında hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”.

 

 

BELSAN A.Ş.'den sosyal medyadaki iddialara ilişkin açıklama!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.