Batuhan Karadeniz'den Urfa kahvaltısına övgü: "Başta şaşırdım sonra fırın sırasına girdim!"

Eski Şanlıurfasporlu futbolcu Batuhan Karadeniz, Urfa’nın kahvaltı kültürüne hayran kaldığını belirterek, acı biber ve patlıcanla yapılan fırın kahvaltısını övdü.

Batuhan Karadeniz'den Urfa kahvaltısına övgü: "Başta şaşırdım sonra fırın sırasına girdim!"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala













ŞANLIURFA- Türk futbolunun renkli simalarından biri olan Batuhan Karadeniz, Şanlıurfaspor'da forma giydiği 2016-2017 sezonlarında gösterdiği performansın yanı sıra, Urfa'nın lezzetlerini de unutmadı. 

Şanlıurfaspor’a transfer olduğu dönemde 23 maçta 8 gol atarak takımının en golcü isimlerinden biri olan Batuhan, Urfa'nın kahvaltı kültürüne olan hayranlığını dile getirdi.

Batuhan Karadeniz, Urfa’daki ilk günlerini anlattığı bir konuşmasında, "Beni Şanlıurfa’ya götürdüler. Sabah kalkıyorum, milletin elinde tepsi, fırına gidiyorlar. Şaşırdım, bu saatte güveç mi yapılır diye düşündüm. Meğerse acı biber, patlıcan fırına veriliyor, soğuk ayranla kahvaltı yapılıyormuş. Başta tuhaf gelse de, iki hafta sonra ben de elimde tepsiyle fırın sırasına girmeye başladım." dedi.

Karadeniz, Urfa’da acı biber ve patlıcanla yapılan kahvaltının yanı sıra, şehrin kebapları ve tatlılarının da tadına doyamadığını belirterek, "Acı biberi, patlıcanı ye, akşam kebabı, fıstıklı kebabı ye, üstüne de harika baklavalarını dene" sözleriyle Urfa mutfağına olan sevgisini ifade etti.

BATUHAN KARADENİZ KİMDİR?

Batuhan Karadeniz 24 Nisan 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Beşiktaş'ın eski kalecilerinden Orhan Karadeniz'dir. Futbola İçerenköy İdman Yurdu'nda başladı. Daha sonra Beşiktaş'ın seçmelerine katıldı ve kazandı.

Batuhan Karadeniz 

BATUHAN KARADENİZ'İN PROFESYONEL FUTBOL KARİYERİ

BEŞİKTAŞ JK

Batuhan Karadeniz için profesyonel futbolculuk serüveni, Beşiktaş’ın altyapısından çıkarak 2007 yılında A takıma yükselmesiyle başladı. 2010 yılına kadar siyah-beyazlı formayla 14 maça çıkan Batuhan, rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

ESKİŞEHİRSPOR (KİRALIK)

2009-2010 sezonunda Eskişehirspor’a kiralanan Batuhan, burada gösterdiği performansla dikkat çekti. 14 maçta 8 gol kaydederek kariyerindeki en verimli dönemlerden birini yaşadı.

ESKİŞEHİRSPOR

Kiralık döneminin ardından Eskişehirspor’a tamamen transfer olan Batuhan, 2010-2012 yılları arasında 58 maçta 15 gol atarak takımının önemli bir parçası oldu.

BEŞİKTAŞ (KİRALIK)

2012-2013 sezonunda yeniden Beşiktaş’a kiralanan Batuhan, bu dönemde 11 maçta forma giyse de golle buluşamadı.

TRABZONSPOR

2013-2014 sezonunda Trabzonspor’a transfer olan Batuhan, bordo-mavili formayla sadece 2 maçta şans bulabildi ve gol atma başarısı gösteremedi.

ELAZIĞSPOR (KİRALIK)

2014 yılında Elazığspor’a kiralanan Batuhan, 11 maçta 3 gol atarak takımına katkı sağladı.

SİVASSPOR

2014-2015 sezonlarında Sivasspor forması giyen Batuhan, 35 maçta 7 gol atarak takımının hücum hattındaki varlığını hissettirdi.

ST. GALLEN

2016 yılında İsviçre’nin St. Gallen takımına transfer olan Batuhan, burada 7 maçta forma giydi ancak gol atma başarısı gösteremedi.

ŞANLIURFASPOR

2016-2017 sezonlarında Şanlıurfaspor’a transfer olan Batuhan, 23 maçta 8 gol atarak takımının en golcü isimlerinden biri oldu.

SAKARYASPOR

2017-2018 sezonlarında Sakaryaspor forması giyen Batuhan, 22 maçta 12 gol atarak kariyerinin en verimli dönemlerinden birini daha yaşadı.

ADANA DEMİRSPOR

2018 yılında Adana Demirspor’a transfer olan Batuhan, burada 6 maçta forma giydi fakat golle buluşamadı.

BANDIRMASPOR

2019 yılında Bandırmaspor’a transfer olan Batuhan, 27 maçta attığı 20 golle adeta gol makinesine dönüştü.

TUZLASPOR

2020 yılında Tuzlaspor forması giyen Batuhan, 11 maçta 8 gol atarak takımına önemli katkılarda bulundu.

HEKİMOĞLU TRABZON

2020-2021 sezonlarında Hekimoğlu Trabzon forması giyen Batuhan, 36 maçta 27 gol atarak kariyerinin zirvesine ulaştı.

IĞDIR FK

2021-2022 sezonlarında Iğdır FK forması giyen Batuhan, 29 maçta 16 gol atarak takımının en golcü isimlerinden biri oldu.

VANSPOR

2022 yılında Vanspor’a transfer olan Batuhan, 10 maçta sadece 1 gol atarak beklenen performansı gösteremedi.

Batuhan Karadeniz'den Urfa kahvaltısına övgü: "Başta şaşırdım sonra fırın sırasına girdim!"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.