BELSAN Genel Müdürü Arslan: Hırsıza, arsıza, zorbaya boyun eğmeyin

İYİ Parti Haliliye İlçe Başkanı Halil Aslan, bir ihale ile ilgili BELSAN A.Ş. Genel Müdürü Habib Arslan’a sataşması üzerine, Arslan sosyal medyadan meydan okudu.

BELSAN Genel Müdürü Arslan: Hırsıza, arsıza, zorbaya boyun eğmeyin

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- İYİ Parti Haliliye İlçe Başkanı Halil Aslan, sosyal medya hesabı üzerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı-BELSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Habib Arslan'ın  ihale süreçlerinde usulsüzlük yaptığını iddia etti.

Konuyla ilgili Halil Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aynı gün 2 saat içerisinde hem ihale ilanı yap hem de ihaleyi adrese teslim yap. Habib Arslan, geçmişte olduğu gibi vurguna ve yolsuzluğa erken başlamış. Yolsuzluk yapacağını biliyorduk ama bu kadar erken beklemiyorduk." ifadelerini kullandı.

BELSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Habib Arslan, İYİ Parti Haliliye İlçe Başkanı Halil Aslan, kendisini bir ihale konusunda hedef alınca "hodri meydan" dedi.

İddialara hızlı bir yanıt veren BELSAN A.Ş. Genel Müdürü Habib Arslan ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Aslan'a meydan okudu. 

Arslan, "Değerli Hemşerilerim! Şanlıurfa'ya ve çocuklarınıza iyilik yapın! Yaşanabilir bir şehirde yaşamak istiyorsanız, hiçbir hırsıza, arsıza ve zorbaya boyun eğmeyin. Korkmayın! Önce Allah, sonra da Devletten daha güçlü kimse yoktur! Sırtınızı önce Allah’a sonra Devlete dayayın!" diyerek, halkı dürüstlük ve cesaretle hareket etmeye davet etti.

BELSAN Genel Müdürü Arslan: Hırsıza, arsıza, zorbaya boyun eğmeyin

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.