Siverek’te 80 öğrenci hayallerine kavuştu

Siverek Belediyesi bünyesindeki üniversite hazırlık kursunda ücretsiz eğitim alan 80 öğrenci, belediye kursları sayesinde istedikleri üniversiteye yerleşmenin mutluluğunu yaşıyor.

Siverek’te 80 öğrenci hayallerine kavuştu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SİVEREK -  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Ramazan Acarlar Gençlik Merkezi’nde 2023-2024 hazırlık kurslarına katılım sağlayan Siverekli öğrenciler, YKS sınavında istedikleri sonuçları aldı. 
Tercih yapan öğrencilerden 44 öğrenci 4 yıllık üniversiteye yerleşirken 36 öğrenci ise ön lisans programına yerleşmeye hak kazandı. 
Öğrenciler, gelecekleri için bu desteğin önemli bir adım olduğunu ifade ederken hedefleri arasında mühendislik fakültesinden eğitim fakültesine kadar birçok farklı program bulunduğunu ifade ettiler. 
Siverek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, toplamda 80 öğrencinin üniversiteye yerleştiği duyuruldu.
Eğitime destek konusunda tüm imkânlarını kullandıklarını belirten Siverek Belediyesi şu açıklamalarda bulundu: 
“Eğitim alanında sağladığımız desteklerin meyvelerini görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin başarılı bir şekilde üniversite eğitimi alma yolunda attıkları bu adım, bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Eğitim alanındaki çalışmalarımıza devam ederek, gençlerimizin geleceğe yönelik umutlarını desteklemeye devam edeceğiz. Üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, kurs hocalarımızı ve velilerimize teşekkür ediyoruz.”

Siverek’te 80 öğrenci hayallerine kavuştu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.