Dün Şanlıurfa için müjdeli haber verilmişti! Vekil Önen önemli detayları açıkladı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan İlhami Günbegi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Önen burada yaptığı konuşmada Şanlıurfa, İzmir ve Antalya hatlarında yeni açılan uçak seferleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Dün Şanlıurfa için müjdeli haber verilmişti! Vekil Önen önemli detayları açıkladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ile birlikte AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan İlhami Günbegi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vekil Önen, yaptığı ziyaretin ardından açılacak uçak seferleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Önen, Şanlıurfa-İzmir hattında 9 Kasım itibarıyla haftalık 3 sefer, Şanlıurfa-Antalya hattında ise 10 Kasım itibarıyla haftalık 2 sefer uçuşunun başlatılacağını ifade etti.

“Hava yolunu kullanacak öğrencilerimiz ve iş insanlarımız ile gastronomi ve tarih şehri Şanlıurfa’ya gelecek misafirlerimize şimdiden hayırlı yolculuklar. Şimdiden hayırlı olsun.” diyen Önen, sözlerine şöyle devam etti: 

“Hemen hepinizim malumu olan bir bilgiyi de sizlerle paylaşmak isterim. Malumunuz Şanlıurfa’mızın ulaşımına Sun Express aracılığıyla İzmir ve Antalya’ya yeni güzergah kazandırıyoruz. Şanlıurfa-İzmir hattında 9 Kasım itibariyle haftalık 3 sefer, Şanlıurfa – Antalya hattında da 10 Kasım itibariyle haftalık 2 sefer uçuşlar başlayacak inşallah. Hava yolunu kullanacak öğrencilerimiz ve iş insanlarımız ile gastronomi ve tarih şehri Şanlıurfa’ya gelecek misafirlerimize şimdiden hayırlı yolculuklar. Şimdiden hayırlı olsun. Hamdolsun, birlik ve beraberlik olduğu sürece hizmetimizin devamı da gelecek” 

“URFA’MIZIN İHTİYAÇLARI İLE İLGİLİ MUHTELİF TOPLANTILAR YAPTIK”

Şanlıurfa’nın eğitim ve sağlık alanındaki sorunlarıyla ilgili bakanlıkları ziyaret ederek toplantılar gerçekleştirdiklerini ifade eden Önen, son olarak şunları söyledi:

“İnşallah bu konularda da, geçtiğimiz hafta hem Sağlık Bakanımıza, hem Milli Eğitim Bakanımıza, hem Çevre Bakanımıza ziyaretlerde bulunduk. Onlarla Urfa’mızın ihtiyaçları ile ilgili muhtelif toplantılar yaptık. İnşallah somut gelişmelerle memleketimize o hizmetleri kazandıracağız. Ben tekrardan teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hizmetlerle donatıyoruz Urfa’mızı ama tabiî ki de hızlı büyüyen bir nüfusumuz var. Urfa’mızın ihtiyaçları katlanarak büyüyor. İnşallah bizler, hizmetlerin gelmesi noktasında el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Ben tekrar hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum”

Dün Şanlıurfa için müjdeli haber verilmişti! Vekil Önen önemli detayları açıkladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.