Bozova Kaymakamlığından açıklama geldi: İddialar yalan

Bozova Kaymakamlığı ilçede yeni yapılacak Sanayi Sitesi yapımının kaymakamlık tarafından engellendiği iddialarını yalanlayarak yazılı bir açıklamada bulundu.

5

Bazı sosyal medya hesaplarında Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde Yeni Sanayi Sitesinin kurulması için yapılan çalışmaların Kaymakamlık tarafından engellendiği öne sürüldü.

Kaymakamlık Yeni Sanayi Sitesinin kurulması için istenilen hazine arazisinin muvafakatının 27 Aralık 2023 tarihinde verildiğini ve Şanlıurfa Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğüne bildirildiğini açıkladı.

Kaymakamlık tarafından engellendiği iddialarını yalanlayarak yazılı bir açıklamada bulundu.

'İDDİALAR YALAN'

Konuyla ilgili açıklama yapan Bozova Kaymakamlığı şu ifadelere yer verildi;

“Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan Bozova Yeni Sanayi Sitesi yapımının Kaymakamlık tarafından engellendiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yeni Sanayi Sitesinin kurulması için istenilen hazine arazisinin muvafakati Kaymakamlığımızca 27.12.2023 tarihinde verilmiş olup Şanlıurfa Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğüne bildirilmiş, 13.03. 2024 tarihinde Yeni Sanayi Sitesinin kurulacağı hazine arazisinin tahsis işlemleri tamamlanmıştır. Ayrıca yol ve parke yapım işleri, alt yapı çalışmaları ile çöp toplama ve ilaçlama gibi hizmetler Kaymakamlığımız yetkisinde olmayıp, bu hizmetlerin Kaymakamlığımızca engellenmesi de söz konusu değildir. Bozova Kaymakamlığı ve tüm kurumlarımıza ilçemizin gelişmesi, vatandaşlımızın refah, huzur ve güven içerisinde bir yaşam sürmesi için her zaman olduğu gibi bugünde tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz.”