Büyükşehir Belediyesinden ihale: Son gün yarın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Beltur A.Ş., sosyal tesislerde kullanılmak üzere yaş sebze ve meyve alımı yapacak. Başvurular yarına kadar devam ediyor.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Beltur A.Ş., sosyal tesislerinde kullanılmak üzere muhtelif miktar ve çeşitlerde yaş sebze ve meyve alımı yapacağını duyurdu.

 Bu alımla ilgilenen firmalar, gerekli belge ve evrakları temin etmek için Şanlıurfa Fuar Merkezi Satın Alma Birimi'ne müracaat edebilecek.

Teklif mektuplarının ve evrakların son teslim tarihi ise 23 Ağustos Cuma saat 15:00 olarak belirlendi. İlgilenen firmaların belirtilen süre zarfında gerekli başvuruları yapması gerekiyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Beltur A.Ş., konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

“ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BELTUR A.Ş SOSYAL TESİSLERİNDE KULLANİLMAK ÜZERE MUHTELİF MİKTAR VE ÇEŞİTLERDE YAŞ SEBZE-MEYVE ALİMİ YAPİLACAKTİR.

İLGİLENEN FİRMALARİN BELGE VE EVRAK TEMİNİ İÇİN, ŞANLIURFA FUAR MERKEZİ SATİN ALMA BİRİMİNE MÜRACAAT ETMESİ RİCA OLUNUR.

İLETİŞİM NO:5331557911

EVRAK VE TEKLİF MEKTUPLARİNİN SON TESLİM TARİHİ: 23.08.2024 SAAT:15:00'DİR”.

📢📢 Kamoyuna duyrulur!! pic.twitter.com/A9QbxrfrhM

— Şanlıurfa Beltur 🇹🇷 (@sanliurfabeltur) August 21, 2024