Şanlıurfa’daki belediyeden Tasarruf Genelgesi’ni tartışmaya açacak ihale! 44 milyonluk…

Karaköprü Belediyesi’nin 'Tasarruf Genelgesi'ne rağmen 44 milyon TL'lik araç kiralama ihalesi gerçekleştirdiği iddia edildi. İşte detaylar…

Şanlıurfa’daki belediyeden Tasarruf Genelgesi’ni tartışmaya açacak ihale! 44 milyonluk…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) belediye başkanlığına seçilen Nihat Çiftçi’nin yönetimindeki belediye, dikkat çeken bir mali karar aldı. 

İddiaya göre, belediyenin, ‘Tasarruf Genelgesi’ çerçevesinde araç satın alımını yasaklayan, kiralamayı ise sınırlayan kurallara rağmen, 4 Temmuz’da 44 milyon TL değerinde bir araç kiralama ihalesi gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihalede, yaklaşık maliyeti 47 milyon 983 bin 128 TL olarak belirlenen hizmet, 21/B pazarlık usulüyle Aydoğanlar Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne verildi. Sözleşme, sadece Karaköprü sınırları içinde değil, gerektiğinde Şanlıurfa ili sınırları içinde de geçerli olacak şekilde düzenlendi.

Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, göreve geldiğinde devraldığı AK Parti yönetiminden 431 milyon 531 bin TL borçla karşılaştıklarını ve aylık gelir-gider tablosunun eksi 15 milyon 311 bin 861 TL açık verdiğini açıklamıştı. Çiftçi ayrıca, belediyede toplam 117 makine ve 71 kiralık araç bulunduğunu belirtmişti.

Şanlıurfa’daki belediyeden Tasarruf Genelgesi’ni tartışmaya açacak ihale! 44 milyonluk…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.