Şanlıurfa’da yıllardır şikayet edilen konu sonunda çözüme kavuşacak! Müjdeli haber geldi

Şanlıurfa’dan İzmir ve Antalya illerine direkt uçuşlar başlatılacak. Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndan yapılacak olan seferler, haftada iki-üç kez gerçekleştirilecek. İlk uçuş 9 Kasım’da planlanıyor.

Şanlıurfa’da yıllardır şikayet edilen konu sonunda çözüme kavuşacak! Müjdeli haber geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa, Antalya ve İzmir uçak seferleri 9 Kasım itibari ile başlıyor. SunExpress tarafından başlatılacak olan uçak seferleri haftanın 2-3 günü gerçekleştirilecek. Yeni uçuş seferler ile beraber belirlenen bölgeler arasında aktarmasız uçuş yapılabilecek.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa-İzmir hattında 9 Kasım itibarıyla haftalık 3 sefer,  Şanlıurfa-Antalya hattında ise 10 Kasım itibarıyla haftalık 2 sefer uçuş başlatılacağını ifade etti.

Vekil Yazmacı, Ajet ile yapılan görüşmeler sonucunda 2025 yılı yaz döneminde Şanlıurfa- Almanya hattında planlama yapılacağını aktardı.

Vekil Yazmacı konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Hava ulaşımında çabalarımız meyvesini veriyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı başta olmak üzere havayolu şirketleriyle yaptığımız görüşmeler sonucunda önemli ve güzel adım SunExpress’ten geldi. SunExpress tarafından; Şanlıurfa-İzmir hattında 9 Kasım itibarıyla haftalık 3 sefer, Şanlıurfa-Antalya hattında da 10 Kasım itibarıyla haftalık 2 sefer uçuşlar başlayacak. Ajet ile görüşmelerimiz sonucunda 2025 yaz döneminde Şanlıurfa-Almanya hattında bir planlama yapılması sözünü aldık. Şanlıurfa ve Şanlıurfalılarımıza hayırlı olsun. Şanlıurfalıların sürekli yanında olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın @a_uraloglu başta olmak üzere Sivil Havacılık Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Yüksek ve @SunExpress ’in kıymetli yöneticilerine hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.”

Şanlıurfa’da yıllardır şikayet edilen konu sonunda çözüme kavuşacak! Müjdeli haber geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.