Şanlıurfalı ünlü fenomen Urfa’da! “Ben bu samimiyeti ve ilgiyi İstanbul’da görmedim”

Instagram’da kısa sürede ünlü olup cinsiyet geçiş sürecini takipçileriyle paylaşarak geniş bir takipçi kitlesi kazanan Şanlıurfalı Mika Can Raun, erkek arkadaşıyla birlikte Şanlıurfa'yı ziyaret etti. Şehirdeki tarihi ve turistik yerleri keşfeden Raun, yerel bir sıra gecesine katılarak coşkulu bir gece yaşadı. Sosyal medyada bu deneyimlerini paylaşan Raun, "Ben bu samimiyeti ve ilgiyi İstanbul’da görmedim." dedi.

5

İnstagram içerikleriyle kısa süre içerisinde fenomen haline gelen Şanlıurfalı Mika Can Raun  geçirdiği değişimle gündem oluyor.

Son zamanlarda cinsiyet geçiş süreci ve aşk hayatıyla adından söz ettiren isim, geçtiğimiz günlerde sevgilisinin yüzünü ilk kez göstermişti.

TARİHİ VE TURİSTİK MEKANLARI GEZDİ

Ünlü fenomen Raun, erkek arkadaşıyla birlikte Şanlıurfa’ya geldi. Raun, Şanlıurfa'nın gözde mekanlarını ziyaret ederken, Nahrin Otel’de sıra gecesine de katıldı. Burada Raun ve arkadaşları, halaylar çekerek ve müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi. 

Eğlenceli anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşan Raun, Şanlıurfa'nın samimi atmosferine dair içten yorumlarda bulundu.

RAUN: BEN BU SAMİMİYETİ VE İLGİYİ İSTANBUL’DA GÖRMEDİM

Sıra gecesi sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aslen Şanlıurfalı olan Raun, "Ben Şanlıurfa’ya neden daha önce gelmedim, annemin memleketi olan Urfa’yı neden bu kadar geç gördüm, anlamıyorum. Kızlar, çantalarınızı toplayın ve Şanlıurfa’ya gelin. Böyle bir şey yok. Asla göründüğü gibi değil. Ben bu samimiyeti ve ilgiyi İstanbul’da görmedim. İnsanlar çok bilgili. Ben İstanbul’da asla böyle insanlarla karşılaşmadım.” şeklinde duygularını ifade etti.