Cep telefonunda kiralama dönemi başladı! İşte detaylar…

Artan telefon fiyatları ve değişen teknoloji ihtiyaçları, Türkiye'de alışkanlıkları köklü şekilde değiştirecek bir yeniliği beraberinde getiriyor. Türkiye'nin önde gelen elektronik perakendecisi Media Markt, akıllı telefon kiralama hizmeti ile teknoloji dünyasında çığır açıyor. İşte detaylar…

Cep telefonunda kiralama dönemi başladı! İşte detaylar…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Telefon fiyatlarının her geçen gün hızla yükseldiği günümüzde, bir yenilik Türkiye’de teknoloji severlerin kapısını çalıyor. Artık ev ve araba kiralamanın ötesinde, akıllı telefonları da kiralamak mümkün. Türkiye’nin en tanınmış elektronik mağazalarından Media Markt, bu yenilikçi hizmeti duyurdu ve telefon kiralamak artık gerçek oldu. İşte bu heyecan verici gelişmeye dair detaylar…

AKILLI TELEFON KİRALAMA HİZMETİ NEDİR?

Akıllı Telefon Kiralama Hizmeti, teknoloji dünyasının hızla değişen yapısına ayak uydurmanın modern bir yolunu sunuyor. Teknolojinin en yeni ürünlerini satın almak yerine, 24 aya kadar kiralayarak kullanma fırsatı elde ediyorsunuz. Bu sayede sürekli güncel teknolojiye erişim sağlarken, büyük yatırımlar yapmadan konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

KİRALAMA SÜRECİ NASIL İŞLİYOR?

Media Markt mağazalarından birine giderek, dilediğiniz akıllı telefon modelini kiralayabilirsiniz. Kiralama işlemini kredi kartınızla 12 taksitte ya da anlaşmalı banka finansmanı ile 12 veya 24 aylık taksitlerle gerçekleştirebilirsiniz. Böylece, bütçenize uygun ödeme seçenekleri ile telefonunuzu kiralayabilirsiniz.

KİRALANAN TELEFONLAR SIFIR MI?

Evet, kiralanan telefonlar tamamen sıfır ve üretici garantisi altında. Telefonlar, kiralama sırasında ilk kez açılacak kutusundan çıkıyor, böylece tamamen yeni ve ilk elden bir ürün kullanma garantiniz oluyor.

KİRALAMA HİZMETİNİN SAĞLADIĞI AVANTAJLAR

Asistan Hizmeti: Kiraladığınız telefonla ilgili her konuda Smart Kirala Asistan Hizmeti’nden destek alabilirsiniz. Olası garanti içi veya dışı arızalarınızda, Smart Kirala tüm servis süreçlerinizi takip ederek size yardımcı olacaktır.

Hasar Karşılama: Kiralama süresince cihaz bedelinin yüzde 70’ine kadar oluşabilecek hasarlar ve garanti kapsamı dışındaki onarımlar ücretsiz olarak karşılanmaktadır. Örneğin, 30.000 TL’lik bir telefon için, 21.000 TL’ye kadar olan hasarlar ek bir ücret ödemeden giderilir.

İkame Cihaz: Cihazınızın garanti içi veya dışı arızalarında, onarım süresince kullanabileceğiniz bir ikame cihaz sağlanır. Böylece, telefonunuzun onarım sürecinde kesintisiz iletişim ve kullanım imkanı sunulur.

Ekran Koruma ve Kılıf: Kiralanan telefona ekran koruma uygulaması yapılır ve koruyucu kılıf verilir. Kiralama süresi boyunca ekran korumanızın yıpranması durumunda, mağazalarda ücretsiz olarak yenilenir.

 

Cep telefonunda kiralama dönemi başladı! İşte detaylar…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.