Aydemir Akbaş’ın cenazesinde pes dedirten olaylar: Şafak sezer isyan etti, Tatlıses gözyaşlarını tutamadı

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşerek 17 Ağustos'ta hayata veda etti. Türk sinemasının efsanevi ismi için düzenlenen cenaze töreni, hem sanat dünyasından hem de hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Aydemir Akbaş’ın cenazesinde pes dedirten olaylar: Şafak sezer isyan etti, Tatlıses gözyaşlarını tutamadı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İki gün önce vefat eden Türk sinemasının efsane isimlerin Aydemir Akbaş için cenaze töreni düzenlendi.

İlk tören, Akbaş'ın mezun olduğu Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi. Törene Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil gibi ünlü isimlerin yanı sıra birçok vatandaş da katıldı. Törende, Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses'in gözyaşlarını tutamadığı anlar dikkat çekti. Akbaş'ın Galatasaray bayrağına sarılı tabutunun başından bir an olsun ayrılmayan Tatlıses, yakın dostunun kaybının kendisini derinden etkilediğini ifade etti.

 

TATLISES: 45 SENELİK DOST 

Tatlıses, törende yaptığı konuşmada, "Aydoş benim canımdı. 45 seneye dayanan bir dostluktu bu. Hiçbir dostumdan Aydemir’den gördüğüm dostluğu görmedim. Onu kaybetmek, sağ kolumu kaybetmek gibi," dedi. Tatlıses, Akbaş’ın son anlarında yanında olduğunu belirterek, "Son nefesinde beni görmek istediğini hissettim. Yanına gittim ve onunla vedalaştım. Ben gittikten yarım saat sonra canını teslim etti," ifadelerini kullandı.

Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla Akbaş’ın naaşı, dualarla Feriköy Mezarlığı'na defnedildi.

 

“BEN HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM”

Ancak cenaze töreni sırasında ünlü isimleri görmek isteyen vatandaşların yoğun ilgisi, zaman zaman izdihama neden oldu. Bu durum, törende bulunan oyuncu Şafak Sezer’in tepkisini çekti. Sezer, yaşanan karmaşayı "Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Dua edemedik, namazı bile zor kıldık," diyerek eleştirdi. Sezer, özellikle sosyal medyada canlı yayın yapan bazı kişilerin saygısızca davranışlarına tepki gösterdi.

Aydemir Akbaş’ın cenazesinde pes dedirten olaylar: Şafak sezer isyan etti, Tatlıses gözyaşlarını tutamadı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.