Hacıosmanoğlu Diyarbakır’a geldi! Şanlıurfalı başkana forma hediye etti

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçim öncesi, TFF Başkanı seçildiği takdirde "Barışı Diyarbakır'dan başlatacağız" diyerek Amedspor'un sezondaki ilk maçını izlemek için Diyarbakır'a gideceğini açıklamıştı. Hacıosmanoğlu, bu sözünü yerine getirerek, dün Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır protokolüyle bir araya gelen Hacıosmanoğlu, Şanlıurfalı Belediye Başkanı Ayşe Bucak’a da Milli Takım forması hediye etti.

Hacıosmanoğlu Diyarbakır’a geldi! Şanlıurfalı başkana forma hediye etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan seçildiği takdirde Diyarbakır’a geleceğini söylemişti. Hacıosmanoğlu bu sözünü tutarak Amedspor- İstanbulspor maçı için kente geldi.

Hacıosmanoğlu, Merkez Sur ilçesindeki tarihi Ulu Cami, Dört Ayaklı Minare ve Surp Giragos Ermeni Kilisesi'ni gezerek şehrin tarihi zenginlikleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Hacıosmanoğlu, daha sonra Cemil Paşa Konağı'nda Amed Sportif Faaliyetler Kulübü tarafından kendisinin onuruna düzenlenen yemeğe katıldı. Hacıosmanoğlu'na Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Aziz Elaldı eşlik etti. Yemekte Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Şanlıurfalı Ayşe Serra Bucak Küçük, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bölgedeki spor kulüplerinin yöneticileri de yer aldı.

ŞANLIURFALI BAŞKANA FORMA 

Hacıosmanoğlu, yemekten sonra aralarında Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ve Şanlıurfalı Belediye Başkanı Ayşe Bucak’ında bulunduğu, bölgedeki spor kulüplerinin yöneticilerine üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu ve Diyarbakır şehrini simgeleyen 21 numaralı birer A Millî Takım forması hediye etti.

Hacıosmanoğlu Diyarbakır’a geldi! Şanlıurfalı başkana forma hediye etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.